یادداشت سیده زینب موسوی
1402/1/12
کتاب سلولهای بهاری روایت زندگی آقای دکتر حسین بهارونده از کودکی تا حال حاضر. آقای دکتر بهاروند از افراد اصلی در جریان پیشرفتهای پژوهشگاه رویان در زمینهٔ سلولهای بنیادی بودن. فهرست کارها و افتخاراتشون رو بخوام بگم دیگه این متن خییییلی طولانی میشه! غیر از اولین بودن در چندین مورد در ایران، چندین جایزهٔ ملی و بینالمللی هم کسب کردن (مثلا عنوان یکی از بیست فرد تأثیرگذار سلولهای بنیادی در سطح دنیا در سال 96). حالا اینها در برابر صمیمیت و عشقی که تو این کتاب جریان داره هیچی نیست! در جریان خوندن این کتاب بارها از ته دل شاد شدم و لبخند زدم و بعضی جاها بغض کردم و اشکم جاری شد... این کتاب یه مصداق واقعی و زیبا از زندگی یه جهادگر علمیه که همزمان ایمان به خدا درش موج میزنه. صحنههای زیبا و دوستداشتنی کودکی، ارتباط با پدر و مادر و خویشاوندان، تلاش خستگیناپذیر و عاشقانه در راه رسیدن به قلههای علمی، توصیف سختیهای زندگی و صحنههای از دست رفتن عزیزان، همه بسیار زیبا بود. در این کتاب مردی توصیف شده که عاشق علمآموزیه و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه ولی تکبعدی و خشک نیست و استفاده جا به جایی که از شعر میکنه گوشهای از روح لطیفش رو به نمایش گذاشته. این کتاب رو به هر کس که میخواد بیشتر از روزمرهها زندگی کنه و برای خودش اهداف بزرگ در نظر گرفته پیشنهاد میکنم و البته به هرکس که دنبال یه روایت دلنشین و حالخوبکن از زندگی میگرده :)
1403/3/6
به تنهایی سلول های بنیادی ، یکی از بهترین موضوعات هست که چند ساله در این مورد تحقیق می کنم و هر چه که بیشتر از این سلول های جالب می فهمم علاقم هم بیشتر میشه ... سلول هایی که در تمامی عرصه ها کاربرد دارند 🥹💕 این کتاب واقعا عالیه !
سیده زینب موسوی
1403/3/6