یادداشت فرجانه
1400/11/16
3.9
《هو الحق》 فوقالعاده بود💫🤩 اگر یاغی رو توی چندواژه توصیف کنم احتمالا یک همچین ترکیبی باشه: آدرنالین بالا، خلاقیت فوقالعاده و اتفاقات دور از انتظار! یاغی نسبت به جلد قبلش یعنی ناهمتا پختهتر شده. ۱.شخصیتها مدام بین پایگاه فرقهها و... در حرکتند و ما رو با خودشون همراه میکنند. ۲.مرگها خیلی بهتر نوشته شدند هرچند هنوز هم شوکه کنندن اما به ما اجازهی ارتباط برقرار کردن با کاراکتر رو میدند. ۳.عاشق و معشوق داستان قراره فقط عاشق و معشوق بمونند؟ شخصیتها قراره آدم بکشند اما وجدانشون اذیت نشه؟ صادقها صادق و صلحطلبها از دور به ماجرا نگاه کنند؟ اصلا چنین انتظاراتی از کتاب نداشته باشید! ۴.توی این جلد هم باز میشد شباهتهایی بین هانگرگیمز و ناهمتا دید اما من هنوز هم معتقدم تفاوتهاشون ارزش فرصت دادن به هر دو مجموعه رو داره و نمیشه به خاطر شباهت، فوقالعاده بودنشون رو زیر سوال برد. ۵.ترجمهی آذرباد مثل جلد قبلی خوب بود. ۶.فوقالعاده، فوقالعاده، فوقالعاده 🤩🤩🤩 پ.ن: دیروز کتاب "سهگانهی خورههای ادبیات ژانری" رسید و من اول از هم دنبال بخش پساآخرالزمانی که زیرژانر یاغی باشه گشتم اما برخلاف تصورم نه در بخش فانتزی بلکه توی علمی_تخیلی پیداش کردم! بهش که فکرکردم دیدم درسته، ناهمتا بیشتر علمی_تخیلیه تا فانتزی!😄 پس همینجا از اشتباهم در نوشتن ژانر در آپدیتهای قبلی عذرخواهی میکنم💛 ۱۶بهمن۱۴۰۰🌼💛 زمستون خوبی داشته باشید🌱❄