یادداشت Samira Words
1404/4/18
نمیتونستم از کتاب های موردعلاقهام یادداشت بنویسم و تام گیتس عضوش نباشه. دلم برای این مجموعه خیلی تنگ شده.. کاش بزرگ نمیشدیم و زمان تو همون لحظهها متوقف میشد. شاید داستان خاصی نداشته باشه و هیجانانگیز نباشه، ولی بیاید از دید یه بچه که هنوز آشنایی زیادی با کتابها نداره این رو ببینیم. خیلی خوبه که توانایی خوندن و درک کردن کتابهای شاهکار دنیا رو داشته باشیم ولی برای شروع قطعا مناسب نیست و چه بسا که باعث زده شدن از کتابخوانی میشه. تام گیتس یه پسر بازیگوشه که تو هر جلد درباره اتفاقات روزمرهاش میگه. شما تو این کتاب با یه چیزی شبیه دفترچه خاطرات تام روبهرو میشید؛ بهخاطر همین طرز تفکر راحت و بازی رو ازش میبینید که سطح طنز مخصوص خودش رو داره. شخصیتهای زیادی تو این مجموعه هستن، مثل تام، مامان و بابای تام، خواهر رو مخش دلیا، بهترین رفیقش درک، گروه موسیقی سه تا باحال، معلمش آقای فولرمن و... با تام گیتس و دنیای عجیب و غریبش و نقاشیهاش همراهی بشید چون مطمئنم شما رو از شدت خنده روده بر میکنه! پ.ن: بینهایت سپاسگزارم از معلم کلاس چهارم دبستانم، که این کتاب رو به من هدیه دادن. امیدوارم هرجا که هستن شاد و سلامت باشن. به لطف ایشون تونستم با دنیای زیبای کتابها آشنا بشم. تقریبا میشه گفت این اولین کتاب نسبتا بلندی هست که باهاش کتاب خوندن رو شروع کردم. روزایی که موقع زنگ تفریح با دوستم این کتاب رو با هم میخوندیم و در موردش صحبت میکردیم؛ همهاش رو مدیون این مجموعه کتابم که این خاطرات شیرین رو برام ساخت.