یادداشت اختر خانوم

اگه آب دستتون هست بگذارید زمین و خوندن این مجموعه رو شروع کنید.

داستان با فرار کردن فره ایزدی از سرزمین شروع میشه. دروازه دوزخ باز شده و دیو ها به فرمان اهریمن به جهان حمله کرده اند و حکومت دو سالی میشود که به باد رفته. آراستی، از طرف فره فرمان میبینه که پتش خوآرگر رو پیدا بکنه و جهان رو از چنگ اهریمن بیرون بکشه. پتش خوآرگری که بسیار مرموز است و داستان های زیادی پشت سرش وجود دارد.
در این بین، شما با شخصیت های زیادی آشنا میشوید. از افراد دربار و آدم های عادی تا دیو ها و موجودات پاک. هر کدام ماجرای خاص خودشون رو دارند و شما در هر قسمت کتاب ماجرا رو با دیدگاه اون ها میبینید.
چرخش روایت داستان بین انواع شخصیت ها و مکان ها و زمان های مختلف همیشه برای من جذاب بوده و توی این مجموعه به شدت ازش استفاده شده و باید ذهنتون رو مرتب نگه دارید تا وقایع داستان هارو بر اساس شخصیت ها و زمان های مختلف توی ذهنتون طبقه بندی کنید.
توضیحات واژه های نا آشنا در آخر کتاب به شما در درک بهتر داستان کمک میکنه و مثل بعضی کتاب های دیگه شما رو محتاج به گوگل برای فهمیدن حرف های کتاب نمیکنه.
سیر روایت داستان و توصیفات به نظر من مناسب بوده. شخصیت پردازی واقعا قوی هست  و در کل باید بگم که من واقعا از خوندن این مجموعه دارم لذت میبرم و واقعا دارم توی اون جهان زندگی میکنم. (راستی نقشه ای که اول کتاب اومده واقعا جالبه و به تصور ذهنی تون کمک میکنه.)
لطفا مراقب باشید فصل های انتهایی رو نصفه شب خونید چون نمیدونید برای تخلیه هیجانات باید چیکار بکنید.