یادداشت 𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮

به نام او که آرامش دلهاست💔🌱
کتاب نخل و نارنج ‌؛
این کتاب ترکیبی از رمان و زندگینامه ست و به قدری خوب به نگارش درآمده بود که گاهی فراموش می کردم در حال خواندن داستان زندگی فقیه بزرگی هستم!!
اوایل کتاب، به نظرم مطالعه ی زندگی یک عارف بزرگ و معنوی احتمالا حوصله سر بر  خواهد بود ولی چند صفحه جلوتر پشیمان شدم و متوجه شدم واقعا ارزش خواندن دارد.  مدتی بود که در فکر بودم چه یادداشتی برای کتاب "نخل و نارنج" بنویسم؛ البته به نتیجه ای هم نرسیدم و فقط می توانم بگویم عالی بود. دوست دارم هرچند وقت یکبار با این کتاب به کوچه های نجف و بازار های شلوغش سری بزنم🌱
زندگی شیخ مرتضی  انصاری پر از برکات و زیبایی ست که با خواندنش حیرت کردم و به حال او غبطه خوردم و اصلا از سختی هایی که برای خریدنش در شلوغی نمایشگاه کتاب کشیدم پشیمان نیستم🥲
البته پایان کتاب خیلی تلخ بود و تا چندوقت اثراتش روی دلم باقی ماند😢
این ایام اصلا دلِ کتاب خواندن ندارم و مرور صفحاتی از این کتاب و یاد صبر و حوصله ی شیخ انصاری می تواند کمی به دلم آرامش بدهد.
پ.ن : برای مطالعه ی جزئی تر داستان هایی که در کتاب آمده حتما در گوگل جست و جو کنید خیلی جالبه و آدم رو به فکر فرو می بره.http://fehadi.blogfa.com/post/5689 این سایت یکم گیر داره اما اکثر داستان های ذکر شده در کتاب داخلش هست.
با آرزوی سلامتی و امنیت برای ایرانیان🙏🖤
۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۴