یادداشت پرسفونه‌ی یک هادس خیالی

این کتاب رو وقتی که خوندم یک 10/10 واقعی بود برام.

طولانی و عمیق و خفن ولی وقتی جلد بعدیشو شروع کردم اونقدری که این یکی جذبم کرد اون نکرد در نتیجه رهاش کردم، در حقیقت اون چیزی که من از این کتاب میخواستم در پایان بهش رسیدم و واقعا دلیلی برای این که بیشتر از اینا خودمو درگیر فراز و نشیب های عشق الهی گابریل بکنم نداشتم.
با این که آنچنان روحیه‌ی اطیف و شاعرانه‌ای ندارم این کتاب اینقدر که از کمدی الهی تعریف کرد که یکی از هدفای کتابخونیم خوندن کمدی الهی شده.

در مورد مجموعه فیلمی که از این کتاب ساخته شده باید بگم که چرت ترین و بیخود ترین بازیگر ها که حتی ذره ای شباهت به توصیفات کتاب نداشتن انتخاب شده بودن، جدا از اون بازیگری و کارگردانی هم افتضاح بود و واقعا یک خیانت به خود آدم و البته اینترنته اگه بخواد یک‌ درصد حتی برای پاسخ به کنجکاوی  اونو دانلود کنه و ببینه و کلا به نظرم ساختن فیلم از روی این مجموعه کار چرتیه چون از لحاظ سیر داستانی خیلی کلیشه ایه و اگه صرفا داستان براتون مهمه شاید اینقدر که من دوسش داشتم نداشته باشین.
از این کتاب کلی حرفای زشت آلمانی و ایتالیایی هم یاد گرفتم 😂😂😂 و دقیقا وقتی داشتم این کتابو میخوندم که تازه ایتالیایی رو شروع کرده بودم و اینقدرررر بهم روحیه میداد این که کلی در مورد ایتالیا و ایتالیایی حرف میزنن (دختره دانشجوی زبان و ادبیات ایتالیایی بود و پسره هم که استادشه) و سرعت درس خوندن من اون موقع خیلی زیاد بود 🚶🏻‍♀️

در کل بخوام بگم کتابه واقعا به اون چیزی که من از یک رمان عاشقانه میخواستم ( با فاکتور گیری از صحنه های +۱۸ که در ادبیات آمریکا طبیعیه) نزدیک بود.

ادبیات آمریکا جلو مثبت هجده بودن آثار هدایت زانو میزنن 😂😂💔

واقعا؟ چطوری چاپ میشدن و میشن پس؟ 😂☹️

ببین حتی زمان شاهم ممنوع الچاپش کردن اولین ممنوع الچاپ ایرانه 🤣
بعدها بزرگ علوی که کتاب چشم هایشو نوشته میاد تلاش میکنه آثار هدایتو بعد انقلاب چاپ کنه و با سانسور زیاد موفق میشه
مثلا من بوف کورشو خوندم این کتابو میره هند اونجا چاپش می کنه و الان خیلی توی خیلی از کشور های اسلامی به کلی چاپ این کتاب غیر قانونیه ولی به شدت مورد تحسین نویسنده های غربی قرار گرفت و کلا با سانسور خیلی خیلی زیاد پخش میشه جهانگیر هدایت برادر زادش میگفت هیچ بوف کوری بوف کور واقعی نیست یا تغییر دادن یه قسمتاییشو یا سانسور کردن توی ایرانم زمان احمدی نژاد کلا ممنوع الچاپ شده بود و هرچی بود زیرخاکی و از کتای قبلی چاپ شده بود بخاطر تاثیر فوق العاده مخربش روی ذهن خواننده ها بخصوص نوجوون ها و شدت سیاه بودن آثارش
شدت مثبت هیجده بودنشم از توصیف هایی که راجب ترجمه های نسخه های خارجیش داده بودن یا نسخه اولیه فهمیدم و تازه با اون حجم سانسور اما هنوزم آدم مور مورش میشه میخونتش😂
@Khazar