یادداشت فاطمه محمودی
1404/3/31
نقش تربیتی قصه برای بچه ها به شدت زیاده چون آموزش بچه ها همیشه به صورت مستقیم نیست. قصه هاش خیلی به دل میشینه و واقعا جذاب و البته الزامیه خوندنش برای هر معلم! من سعی کردم پیام تربیتی هم داستان رو بنویسم که بعدا خواستم برای دانش آموزهام بخونم بدونم سراغ کدوم داستان برم 1.,شکارچیدانش آموز:یادگرفتن هر چیزی روزی به کار می آید. ۲.خرگوش باهوش:نیروی فکر و اندیشه بیش از شجاعت است. ۳.کبوترجهانگرد:پند گرفتن از دوست ۴.روباه حیله گر:عدم فریب دادن دوست و رعایت آداب مهمان بودن ۵.موش و زاغ و آهو و سنگ پشت:ندانستن را بهانه نکن و چیزی را که نمیدانی بزرگ نکن. ۶.دوستی کبک و شاهین:کبوتر با کبوتر باز با باز ۷.داوری گربه:حق خودت را بشناس به بقیه اعتماد نکن و الکی دعوا نکن ۸.موش آهن خور:امانت داری و صداقت ۹.آدم خیالباف:دور اندیشی خوب است اما خیالبافی نه. ۱۰.خرچنگ و مرغ ماهیخوار:دشمن برای تو خیر خواهی ندارد. ۱۱.سنگ پشت پرحرف:به نصیحت بقیه گوش بده ۱۲.شغال زیرک:زیرکی و دانایی بهتر از زور بازو است. ۱۳.کبوتر کم صبر:قضاوت زودهنگام پشیمانی به بار می آورد. ۱۴.مرغان کاراگاه:خون بی گناه کار خودشو میکنه. ۱۵.شتر خوش باور:غریبه ها بیخودی به فکر تو نیستند به موقع ازت سواستفاده میکنند. ۱۶.گربه پیرزال:هر چیزی سختی دارد و اگر چیزی را راحت به دست آوردی بدان سختی بسیاری در پی دارد.نون الکی به کسی نمیدن. ۱۷.نیش عقرب:از عقرب توقع خیرخواهی نداشته باش.طبیعت اون نیش زدنه ۱۸.احتیاط روباه:اختیاط شرط عقله! ۱۹.چشم بیمار:وقتی اشتباه میکنی قبل از درمان دنبال علت اشتباه باش. ۲۰.جواب طوطی:اگر با عقل و تدبیر حرف بزنی ممکن است جانت را نجات دهی. ۲۱.تربیت گرگ:توبه گرگ مرگ است. ۲۲.اشتباه اردک: پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است. ۲۳.حاضرجوابی بلبل:اگر با عقل و تدبیر حرف بزنی ممکن است جانت را نجات دهی. ۲۴.دوستی خرس:با فرد نادان دوستی نکن. ۲۵.گناه مرغ خانگی:اول سعی کن با کفش های یک نفر راه بری و بعد اونو قضاوت کنی.
فهیمه حدیدی