یادداشت مروارید
1404/5/24
واقعا باعث تاسف هست چرا به جای چاپ دوباره یه کتاب، کتاب جدید چاپ نمی کنید؟ تعداد صفحات کتاب که از نشر داهی ۷۷۰ صفحه است، این کتاب ۵۸۴ صفحه، به عنوان کسی که این کتاب رو خونده بسیار ناراحتم، این کتاب حتی قسمت های انچنانی نداشت که ۱۸۶ صفحه سانسور کردید، به شخصه جزو طرفدار های نشر پرتقال هستم. اگر امکان داره کتاب جدید چاپ کنید.
1404/6/11
اگه نسخه زباناصلی کتاب رو ببینید، میفهمید که تعداد صفحات نسخه انگلیسی هم پونصد صفحه است و این نشر داهیه که با فونت درشت و کادربندی نامناسب تعداد صفحات رو برده بالا تا قیمت هم بالاتر بره.
ببینید دوست عزیز، خود داهی هم اومد ناتوان رو دست کوله پشتی و آذرباد چاپ کرد در واقع آذرباد زودتر ترجمه رو تموم کرده بود، فیپا صادر شده بود و کارای انتهایی چاپ در حال انجام بود که داهی بدون هیچ اطلاع قبلیای و هماهنگی با بقیه نشرها یه دفعه اومد ناتوان رو چاپ کرد، و این وسط ضررهایی که آذرباد متحمل شد چون نمیخواست به موازی کاری متهم بشه هم بماند هرچند، منکر موازی کاری پرتقال هم نمیشم، ولی تو مافیای کتاب این چیزا دیگه تقریبا زیاد اتفاق میوفته، حدود ۹۰ درصد کتابای ترند خودشون موازی کاری هستن، دسته چهارم، فابل، خردم کن، اخگری در خاکستر، زرد پوست، سایههای میان ما همه و همهی اینا و به قول خودتون نشر میتونست کتاب جدید چاپ کنه ولی نکرد، این چیزا دیگه خیلی نرمالن منتهی این یکی بولد شده، هرچند پرتقال هم داره سابقه و اسم خودشو با این چاپای جدیدش خراب میکنه @morvarid12
بنظرم چون نشر پرتقال بیشتر برای بچه ها و زیر دوازده ساله یکوچولو بیشتر از حد عادی سانسور کرده..
مروارید
1404/6/23