یادداشت 💫milkyway

💫milkyway

💫milkyway

دیروز

ده غلط مشهور درباره پدیده‌ای که تمامش غلط است! شاید حتی غده سرطانی هم جایگزین خوبی برای اسرائیل نباشد.

ایلان پاپه مورخ اسرائیلی و معتقد به را‌ه‌حل دوکشور، پیشنهاد می‌ده که بیایم غلط‌هایی که راجب اسرائیل در ذهن داریم رو تصحیح کنیم تا بتونیم این نزاع رو برطرف کنیم به راه‌حل برسیم. اما دقیقا من نفهمیدم چی‌شد...ایلان پاپه غلط‌هایی راجب اسرائیل رو اصلاح می‌کنه که انگار داره حکم به نابودیش می‌ده...انگار که حتی بخواد با این کتاب مشروعیت‌زدایی بکنه...
می‌دونید در صفحه ۲۴۵ کتاب، ایلان پاپه ابراز پشیمانی می‌کنه درباره اینکه کتابی با نام "جنگ علیه غزه" نوشته؟ چون معتقده بعد از سال ۲۰۰۶ اسرائیل سیاست "قتل‌عام‌روبه‌گسترش" رو در پیش گرفته نه صرفا جنگ! نویسنده خیلی خیلی قبل‌تر از طوفان‌الاقصی به این نتیجه رسیده.
خوشبختانه تمام منابع این کتاب موجوده و می‌شه بررسیش کرد. ولی من پیشنهاد می‌دم مشاهده کنید. برای تایید این کتاب فقط مشاهده این یک سالی که گذشت کافیه.

خوندن این کتاب برام خیلی طول کشید. تو این زمان رهبر حماس رو از دست دادیم، رهبر حزب‌الله و خیلی از شخصیت‌های اثرگذار مقاومت. تو کتاب چندبار اشاره شده که برای اسرائیل همیشه ترور شخصیت‌ها یک استراتژی محبوب بوده به این امید که با از بین رفتن اون شخص، آتش برافروخته شده سرد می‌شه. اما تا الان با شکست مواجه بوده.
اولین کتاب درباره فلسطین بازگشت به رام‌الله بود که نپسندیدم چون هیچی نمی‌دونستم و نمی‌فهمیدم. الانم هیچی نمی‌دونم حتی. ولی این کتاب از این جهت که باهات جوری رفتار می‌کنه که باید همه پیش‌فرضات رو کنار بزاری و از اول شروع کنی، کتاب خیلی خوبیه.