یادداشت Asal

Asal

و پایان شاهکاری از استیون کینگ .
کتاب عالی بود . ژانرش علمی تخیلی و تاریخی بود و یه بخش هاییش هم عاشقانه . شخصیت پردازی داستان و جزئیات و رویداد هاش عالی بودن . چیز دیگه ای که واسم جالب بود ، قسمت یادداشت نویسنده بود . اینکه خود نویسنده توضیح داده بود که چقدر سر این کتاب تحقیقات مختلفی انجام داده و سرش وقت گذاشته به نظرم به ارزش های کتاب اضافه میکرد . این نشون میده که وقایع کتاب کاملا با فکر نوشته شدن و همشون تا حدودی با تاریخ هم همخونی دارن .
 به نظرم به عنوان اولین کتاب از استیون کینگ نمیتونه انتخاب خوبی باشه ، اگر خواستید به سراغ آثار کینگ برید بهتره با این کتاب شروع نکنید چون که سنگینه و ممکنه خستتون کنه .
مورد دیگه ای که هست  هم اینه که اگه سراغ کتاب رفتید ، بهتره که قبلش فیلم سینمایی it رو ببینید ، چون یه سری از اتفاقات کتاب مربوط به شهر دری عه و اگه فیلم رو دیده باشید بهتر میتونید درکشون کنید .
اوایل به نظرم این قضیه که یهویی وسط روایت اصلی و درگیری های جیک برای اینکه جلوی آزوالد رو بگیره ، به روابط عاطفی و شخصی جیک هم پرداخته شده بود یه خورده حوصله سر بر میومد اما به مرور این رابطه شون هم برام جالب شد و از کنار هم بودنشون واقعا لذت می بردم . دلیلش این بود که سیدی هم به اندازه ی جیک خوب شخصیت پردازی شده بود و آدم خاص و جالبی بود . حتی دیک سیمونز و الی داکرتی، بابی جیل ، مایک کازلا و خانواده ی آزوالد و.... همشون با وجود نقش های جزئی ای که داشتن  هرکدومشون شخصیت منحصر به فرد خودشون رو داشتن.
کتاب قطعا نقاط ضعفی هم داشت ، مثل جزئیات خیلی زیاد و اشاره های زیاد به آهنگ های مختلف و برند های مختلف و ... ( چیزایی که طبیعتا هیچوقت درموردشون نشنیده بودم چون مربوط میشدن به آمریکا تو دهه ی ۱۹۶۰ ) اما با وجود این باز هم چیزی از جذابیت کتاب کم نمیشه .
قطعا خوندنش رو پیشنهاد میکنم .

سپاس از نقد و یادداشت کامل و زیباتون🙏🏻🌷
و ممنون از نکته ای که برای دیدن فیلم it قبل از خواندن کتاب گفتین🎈

Asal

خواهش میکنم 🌺خوش حالم که براتون مفید بوده .