یادداشت اسب

اسب

اسب

1403/5/22

چنین یادد
         چنین یادداشتی در صفحه‌ی اول کتاب ذوق را در چشمانم جمع کرد تا کتاب را ورقی بزنم. ورق زدم. ورق زدم. ورق زدم. ناگهان دیدم صفحه‌ی پایانی کتابم.
 کتابی که فکر می‌کردم قرار است یک سری کلی‌گویی کند و زود بگذارمش کنار تبدیل شده بود به کتابی که تمام مسائل و دغدغه‌هایمان را دسته‌بندی کرده و با جزئیات آن‌ها را شرح می‌داد.
راهکارها و اصولی که در این کتاب به صورت موجز در اختیارتان قرار می‌گیرد نگاهتان به کار و محیط اطرافتان را تغییر می‌دهد و به شما می‌گوید که دیزاین چه نقش مهمی در زندگی همه‌ی شما ایفا می‌کند.  در زمانه‌ای که بیشتر کسب‌وکارها به سمت ارائه خدمات متنوع رفته‌اند دیزاین این خدمات است که ارتباط ما با آن‌ها را تسهیل می‌کند و اینجاست که دیزاین خدمات مهم می‌شود.
 خواندن این کتاب و در نظر گرفتن اصولی که می‌گوید، برای ذهن‌های دور از این موضوع، فضایی را ایجاد می‌کند که مواجهه‌ی شما با مسائل و نوع نگاهتان را متفاوت می‌کند. همانطور که در پشت کتاب هم نوشته شده: «مطالب این کتاب برای ذهن‌های عملگرا و جست‌وجوگری آماده شده است که به دنبال کاربردی کردن اصول و قواعد ارائه‌ شده در دنیای واقعی کسب‌وکار هستند.»
پس کتاب را بخوانید و در به کار بستن اصول آن تعجیل کنید.