یادداشت Fa
1403/9/25
واقعا خوشحالم که شروع تجربهی کلاسیکخوانیم با ربکا بود. بهخصوص که من کتاب صوتیش با صدای سارا بهرامی و رضا عمرانی رو گوش دادم و اجرای گویندهها و انتخاب موزیکها باعث شدن من حتی بیشتر از خوندن (یا درواقع شنیدن) کتاب لذت ببرم. من بدون هیچ اطلاعی از داستان کتاب رفتم سراغش و فکر میکردم درواقع ربکا شخصیت اصلی کتاب یا احتمالا راویه که خب از همون اوایل متوجه شدم اشتباه میکردم و راوی تا آخر داستان قرار نیست اسمی داشته باشه. اما درنهایت باز هم شخصیت مهم و اصلی داستان ربکا بود که با اینکه حتی زنده نبود، اما اسم، سایه و خاطراتش توی تکتک لحظات کتاب حضور داشت. توصیفات دقیق و کاملش هم به نظرم یکی از بهترین نقاط قوتش بود چون همونها باعث شدن ارتباط عمیقم با کتاب تا آخرش قطع نشه. تنها چیزی که به نظرم جا داشت کمی بیشتر روش کار بشه، پرداخت بیشتر به شخصیتهای اصلی (راوی و ماکسیم) بود. در کل ربکا میتونه بهترین گزینه توی روزهای پاییزی باشه و همینطور بهترین پیشنهاد برای شروع کلاسیکخوانی. نسخهی صوتیش هم واقعا بینظیر بود.
با کدوم برنامه گوش کردی؟ نوار و فیدیبو رو چک کردم این دوتا گوینده رو نداشت
1403/9/26
شاید اگر سرچ کنی "نمایش صوتی ربکا" نتیجهی دقیقتری بیاره. کاورش هم آبیه. برای ماهآوا هم هست @F.hadi.71
Fa