یادداشت saleh
1404/5/7
《ایده عالی،اجرای ضعیف.》 به نظرم ایدهی کتاب «تحصیلات مرگبار» خیلی جالب بود و وقتی شروعش کردم، انتظار بیشتری داشتم. اما نویسنده نتونسته بود داستان رو به اون شکل که باید و شاید دربیاره. اوایل کتاب واقعاً برام حوصلهسربر بود و حس میکردم داستان کش پیدا کرده. یه مشکلی هم که داشتم این بود که هر وقت تازه به یه صحنهی هیجانی و جذاب میرسیدم و میخواستم با هیجان ادامه بدم، اون صحنه خیلی زود تموم میشد. یعنی حتی به چهار پنج صفحه هم نمیرسید که سریع جمعش میکرد و این باعث میشد اصلاً نتونم توی اون لحظه غرق بشم. در مورد شخصیتها هم بگم که به نظرم خیلی سستعنصر بودن. مثلاً لیک، که قهرمان داستان بود، هیچجوره شکست نمیخورد و همین باعث میشد داستان غیرواقعی و یهنواخت بشه. من شخصاً دوست دارم قهرمان یه داستان بالا و پایین داشته باشه و شکست بخوره تا حس واقعیتر بده، ولی اینجا اصلاً اینطوری نبود. از طرف دیگه شخصیت «اِل» هم اصلاً برام قابل درک نبود. هر روز که از خواب بیدار میشد نظرش عوض میشد و معلوم نبود دقیقاً دنبال چی میگرده. انگار هیچ ثباتی نداشت و این رفتارش باعث میشد ارتباط گرفتن باهاش سخت باشه. در کل حس میکنم اگر نویسنده بیشتر روی داستان و شخصیتپردازی کار میکرد، کتاب خیلی پتانسیل بهتر شدن رو داشت، ولی متأسفانه اینطور نشده بود. به نظرم ایده قشنگ بود ولی اجرا ضعیف بود و منو جذب نکرد.