یادداشت نازی

1404/5/8

بلاخره تموم شد و وای😭 نمیتونم باور کنم که دیگه تموم شد😭 من باهاش به معنای واقعی کلمه زندگی کردم. همراه اوریا جنگیدم، عاشق شدم، متنفر شدم، غمگین شدم، زیر سوال رفتم، رانده شدم، سقوط کردم، اوج گرفتم، معنای از دست دادن رو فهمیدم،  قدرتمند شدم، معنای دوست داشته شدن رو فهمیدم و فهمیدم که نقطه ضعف‌ها گاهی میتونن به نقطه قوت تبدیل بشن. این کتاب تمام انتظار من از یک کتاب فانتزی رو براورده کرد. نه داستان آبکی و چرت و پرت داشت، نه قابل پیش‌بینی بود، نه دست از سورپرایز کردنت برمی‌داشت و نه اجازه میداد ازش خسته بشی. نمیتونم باور کنم تموم شده و دیگه قرار نیست همراه اوریا تو اوبیتریاس زندگی کنم😭

یعنی داستان در این جلد تموم میشه و این مجموعه دوجلدیه؟ آخه من یکجا دیدم که ۱.۵ و ۲.۵ و حتی جلد سه هم زده بودن🤔

1404/5/9

من توی گودریدز نگاه کردم، به جز این دوتایی که ترجمه شده فقط یه دونه جلد ۱.۵ هست. که اونم فکر نمیکنم ترجمه بشه چون اگه میخواست ترجمه بشه قبل جلد دو ترجمه میشد. و آره، داستان تموم میشه.

عه... میگم یه سوال، این کتاب چند جلد فرعی و اصلی داره؟

1404/5/14

طبق گودریدز، دوتا جلد اصلی و یه جلد فرعی داره که که بین اون دو جلده، یعنی ۱.۵ که البته ترجمه نشد
@i_love_book

این مجموعه سه جلدی هست که جلدای بعدی راجع به شخص دیگه ای هست ✨

جدی؟
من نشنیدم اینو... توی گودریدز هم نیست..

بله🥹
من از خود نویسنده شنیده بودم و از جاهای دیگه

چه جالب. ممنونم✨
@My_Liberaly

میشه به ترتیب یکی اسم جلدا رو بگه؟ 😭

دیروز

بلههه. جلد اول افعی و بال‌های شب(قبلا دو بخشی بود ولی جدیدا تو یه جلد چاپ میشه، فرقی نداره چه دو بخشی بگیری و چه یه بخشی، تفاوتی ندارن و جفتشون جلد اول هستن) جلد دوم خاکستر و پادشاه نفرین شده

ممنونمممم🙏🏻💓

خواهش میکنممم✨❤️