یادداشت bookish cat

1403/5/11

به عقیده‌ی من رمان‌های اروتیک تینیجری حکم جانک‌فود رو دارند و بهتره بخش عمده‌ی رژیم فکری ما رو در بر نگیره ولی خب باید گفت حتی نوشتن این ژانر هم مهارت میخواد و این خیلی شرم آوره که نویسنده بعد از چاپ بیش از ده رمان کَت و کلفت در این ژانر هنوز انقدر قلم مزخرفی داشته باشه. هما پور اصفهانی حتی در نوشتن محتوای آشغال هم استعدادی نداره. دلم برای درختان بیچاره میسوزه البته من این رمان رو کامل نخوندم اما در جریان داستانش هستم کمی از رمان رو خوندم و غیرقابل تحمله اصلا تعلیق نداره و باید با کتک زدن خودت ادامه‌اش بدی بسیار کلیشه‌ای هست و "شاید" فقط کودکان ده ساله بتونند از خوندن این لذت ببرند اونم دلیلش تطبیق کارکتر مرد داستان با مرد فانتزی دختران نوجوان هست. لطفا برای پول درآوردن فقط فایل کتاباتو بفروش خانم اصفهانی چرا درختای زبون بسته رو قربانی میکنی؟ اصلا چرا سوزنت توی ژانر جنایی گیر کرده؟ میدونی جنایی نوشتن چقدرررر سخته و مهارت میخواد؟
در نیمه‌ی اول نوجوانی رمان‌های لوس و آبکی تینیجری میخوندم ولی حتی همون موقع هم قلم این‌ خانم برام قابل تحمل نبود چه برسه به الان که لعنت میفرستم به اون روزهایی که این آت و آشغال‌ها رو میخوندم

وای خیلی خندیدم با این یادداشت :))) خدا منو ببخشه 😂

از سر مخالفت یا به حرص خوردنم؟😂

در همراهی باهات. 🙈
 @HannibalLecter

خوشحالم که با نوشته‌هاش آشنا نیستم.😂 حس می‌کنم یکی از بزرگ‌ترین بخت‌های زندگیم این بود که در همون آغاز نوجوانی فانتزی‌خوان شدم و اون روزها که کتاب‌های م. مودب‌پور و هما پوراصفهانی به‌صورت زیرنیمکتی و ممنوعه در مدرسه می‌چرخید دو سه فانتزی‌خوان مثل خودم پیدا کردم که حالشون از  این مدل کتاب‌ها بهم می‌خورد. هیچ‌کدوم به اون یکی اجازه نمی‌دادیم به اکیپ فانتزی‌خوانیمون خیانت کنه و بره سراغ سبک نودوهشتیا.😅

خوش به حالت واقعا. اینجور کتابا برای نوجوانان سمه

ولی من میشناسم خیلی هارو که به واسطه‌ی این رمانا اصلا کتابخون شدن و الان  از منی که همون اولا کتابای مثلاااا فاخر نسبت به رمانای چرت اونا میخوندم بیشتر خوندن 🥲😂😂 البتهه خیلی ها هم هستن که با این که سنشون خیلی بالا رفته بازم این چرت هارو میخوتن اونا واقعا مسموم شدن😱😑
@HannibalLecter

1403/5/12

میدونی طبیعیه تو اون سن ازین چیزا خوشت بیاد خود من یکی از گیلتی پلژرهام اینه که بععععععضی وقتا (خیلی دیر به دیر) رومنس بخونم البته اگه واقعا چیز مالی باشه😂😂
@Khazar

برام سواله که نشر سخن چجوری روش میشه در کنار کتاب‌هایی مثل شاهنامه، این زباله‌ها رو هم چاپ کنه.

1403/5/12

من نمیدونستم سخن شاهنامه و کتاب‌های فاخر هم چاپ میکنه چون رمان تینیجری  عاشقانه زیاد چاپ میکنه حالا جدای اون با اینکه این دسته رمان‌ها آشغالن اما بعضیا همونم خوب مینویسن پور اصفهانی همینم خوب نمینویسه آخه حیف درخت بیچاره کتاباشم خیلی پرحجمه

من اصلا نمیشناسم نویسنده رو . ولی ممنونم از تشبیه اون مدل رمان ها به جانک فود خیلی حق بود