یادداشت مریم پیروی

        سفر به کشور مزه‌ها و اصالت.
ایتالیا را به خاطر چندین چیز دوست دارم و یکی از مهم‌ترین‌هایش، غذاهای اصیل آن است که گاهی سابقه‌ای به قدمت شهرهایشان را دارند. بنابراین، خوشحالم که این کتاب را خواندم چون احساس می‌کنم نگاه کلی‌ای که به غذای این کشور (cuisine) داشتم، بهتر و کامل‌تر شده و بیشتر عاشقش شده‌ام.
از دلایلی که باعث شد یک ستاره کمتر بدهم، کوتاه بودن هر بخش بود که باعث می‌شد تمرکز کافی روی ماجراها و غذاها نداشته باشم و سریع ذهنم آن را کنار بگذارد. دلیل بعدی، به‌هم‌ریختگی و سرعت جابجایی در شهرهای ایتالیا بود. شاید اگر در ابتدای کتاب، نقشه‌ی ساده‌ای از مسیر سفری که نویسنده طی کرده است، قرار داده می‌شد، ذهنم منسجم‌تر کتاب را می‌خواند.
در کل که سفرنامه‌های آقای ضابطیان همیشه لذت‌بخش و پر از غافلگیری‌اند.
      

0

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.