یادداشت яσвεят

1404/4/25

درباره جلد اول قبلا نظر دادم
جلد دوم :
در ابتدای این جلد وقایع ادامه ی جلد اول رو داریم بیشتر با آدم آشنا میشیم و قصه به شکل موازی همچنان با وادی نسالی ها و شهر های اشراف به جلو پیش می‌ره
در وصل این کتاب و این جلد نمیتونم چیزی بگم هم خوشحال هستم هم ناراحت چون کتابی دیگر این چنین ندارم و فکر نکنم شاید نوشته هم بشه
تقریبا در این جلد حوادث و سرگذشت های جالبی داشتیم و با اضافه شدن شخصیت های جدید کلید داستان برای پیشروی هم بیشتر شد و اطلاعاتی از این جهان داده شد که تکمیل کننده باقی موارده
به نوعی که آخر جلد دوم در نبرد اتفاقی می افته که خواننده بار دیگر میگوید چارتین است یا اتک آن تایتان و یمیر ؟!
جلد سوم :
آغاز این جلد با نقشه های استراتژیک بین نبرد مابین نسالی ها و اشراف و کیوان و جوب زاده برادرزاده اش زهیر شروع میشه و میدانیم جلد آخر این مجموعه است و به یک پایان قرارع که برسیم و این خودش ناراحت کننده است که از سفر دیگر ما جدا میشویم و باید با قصه ی چارتین خداحافظی کنیم
این جلد حقیقتا حال روحی ام را خیلی بهم ریخت روحیه ام را که حساس نبود جریحه دار کرد خیلی از کسایی که فکر نمی‌کردم کشته شدن به ناحق
و فصول آخرش اعدام نسالی ها با اسید و ...
و باقی ماجرای های پایانی باعث شد گوشه ی ذهنم سلولی نقش ببنده با تمام شخصیت های این داستان اعم از آدم ، غفران فاضل ریان ندیم و شهدای وادی نسالی ها نعره کش ها و همه و همه
خلاصه که چارتین باید یک سریال میشد
این قصه ای که خوندم بیشتر از متن و خیال پردازی بود
جهان خیالی با قوانینی که ساخت تلخ تر بود از هر عسل شیرینی :)

کوثر

کوثر