یادداشت مرضیه صفری
1403/12/27
من سال گذشته برای اولین بار مجموعه فیلمهای هری پاتر رو دیدم. خوشبختانه به خاطر حافظه خوبی که ندارم جزئیات داستان از ذهنم رفت در نتیجه تصمیم گرفتم این بار هم برای بار اول سراغ مجموعه کتابها برم و به مقایسه کتاب و فیلم ساخته شده از اون کتاب بپردازم. قبلا در اپلیکیشن Letterboxd به دوستای فیلمبازم گفتم. در اولین قصه گاهی کتاب جزئیات و شخصیتپردازی هایی داشت که باعث میشد با داستان ٱخت بیشتری بگیری و گاهی هم شیوه قصهگویی فیلم برای یه اتفاق خیلی بهتر بود. در مجموع انگار هردوشون همو کامل میکنن اما میدونم که طرفدارای کتابهای هریپاتر ورژن کتاب رو خیلی بیشتر از اولین فیلم دوست دارن. راستی اگر شما هم فیلمباز یا عضو لتدرباکسد هستید خوشحال میشم هم دیگهرو اونجا دنبال کنیم. آدرسم در پروفایل اینجا هست؛ https://boxd.it/6dxpf
1403/12/27
یکی از ویژگیهای فیلم اینه که وقتی به شخصیتی از داستانی، ظاهری میبخشه، به سختی میشه موقع خوندن کتابی که فیلم از روش ساخته شده، ظاهر دیگهای برای شخصیتهاش تصور کرد. درواقع، برای من همیشه اینطور بوده. همین الان اگر هری پاتر رو بخونم، دنیل ردکلیف توی ذهنم جون میگیره... بااینحال همیشه موافقم که هم کتاب رو بخونم و هم فیلمی که ازش ساخته شده. موافقم که انگار باهم تصویر کلان کاملتری خلق میکنن.
1403/12/27
موافقم. کتاب چیزایی داره که هیچ فیلمی قدرت به تصویر کشیدنش رو نداره؛ دستکم توی مواردی که باهاشون روبرو بودم تا حالا. بخونید و کیف کنید 🤩🤩🤩🤩💚📗🍏🌿 @Marziesafary
مرضیه صفری