یادداشت
1402/5/17
4.1
- چرا این کتاب را مطالعه کردم؟ + مقرری یک انجمن مطالعاتی بود که در آن فعالیت میکنم. - موضوع کتاب؟ + روایتگر یک بیمارستان روانی با ۶ بیمار است و به ماجرایی که بین یکی از این بیماران و پزشک معالجشان پیش میآید میپردازد. - خواندنش را به چه افرادی توصیه میکنم؟ + علاقهمندان به داستانهای کوتاه و مختصر، آنهایی که پایانهای غیرقابل پیشبینی را میپسندند و کمی هم علاقهمندان به فلسفه. - خواندنش را به چه افرادی توصیه نمیکنم؟ + افرادی که مسیر بیشتر از نتیجه برایشان لذتبخش است و داستانهای بلند را میپسندند و آنهایی که خیلی دوست ندارند فکر کنند. - تعداد صفحات؟ + ۹۲ صفحه. - شروع و اتمام مطالعهاش چه اندازه طول کشید؟ + اولینباری که مطالعهاش کردم دو روز و دومین بار یک هفته. - انگیزهای که باعث شد این کتاب را مطالعه کنم؟ + نظر تولستوی نسبت به این اثر که گفته بود عجب داستان خوبی است. - آیا کتابهای دیگری از این نویسنده مطالعه کردهام؟ + بله، چند داستان کوتاه به نامهای شرطبندی، بلیط بختآزمایی، انگور فرنگی، تهمت و سرخوش. - هزینهی کتاب چقدر است؟ + چاپ یازدهم، ۳۲۰۰۰ تومان. - بخوانیم یا نخوانیم؟ + به نظرم حتما بخوانید. کم پیش میآید اثری را پیدا کنید که در مقیاس کم و کوچک مفاهیم عمیقی را به شما عرضه کند.