یادداشت محمدحسین شربتی/Mohammadhossein sharbati

رکن سوم بازار
        کارکردن در بازارهای مالی، به صورت هیجانی و بدون کسب آگاهی و علم در این زمینه، محکوم به شکست است. 
این کتاب، در مورد اعداد فیبوناچی در دو بُعد قیمت و زمان، صحبت می‌کند. اعدادی که نظم بسیار زیبایی در ارکان زندگی دارد و پس از اینکه نظم این اعداد بر جامعه را مشاهده کردیم، نظم حاکم بر بازار را نیز با شاهد مثال های فراوانی بیان می‌کند. 
کتاب حاضر در 6 فصل به بررسی مباحث فیبوناچی می‌پردازد. مباحثی شامل: اصول فیبوناچی، فیبوناچی قیمت و زمان و .... به همراه مثال های فراوان.
در فصل اول کتاب، داستان جالبی را بیان می‌کند و در آن به معرفی دانشمند بزرگ به اسم فیبوناچی می‌پردازد که در قرون 12 و 13 میلادی در شهر پیزای ایتالیا زندگی می‌کرده. دانشمندی که او را شهاب سنگ اروپا معرفی می‌کنند و چندین جلد کتاب در خصوص ریاضیات از وی موجود است.
در فصل دوم، مبحث فیبوناچی قیمت را بیان می‌کند و از سه ابزار مهم فیبوناچی قیمتی یعنی: فیبوناچی اصلاحی(برای فهمیدن حد اصلاح کردن گام قبلی)، فیبوناچی گسترده(برای فهمیدن حد حرکت کردن گام قبلی) و فیبوناچی گسترش یافته(برای مدل سازی گام قبلی از محل مد نظر) سخن می‌گوید.
با استفاده از ترکیب این سه ابزار مهم، به منطقه هم پوشان قیمتی میرسیم که انتظار داریم قیمت به آن محدوده برسد. محدوده هم پوشان قیمتی را PRZ می‌گویند. 
در فصل سوم، مبحث فیبوناچی زمان را بیان می‌کند و از چهار ابزار مهم زمان بحث به میان می‌آورد؛ RET- EXT- TCR- ATP . با کمک این ابزار و ترکیب و تلفیق این ابزار ها با هم دیگر، البته هر کدام به جای خود و به نحو صحیح، به محدوده زمانی هم پوشان میرسیم که به آن TRZ می‌گویند.
از ترکیب فیبوناچی قیمت و فیبوناچی زمان، به محدوده ای میرسیم که می گوییم: بازار احتمالاً در این سطح قیمت و در این سطح زمان، واکنش نشان دهد.
      

1

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.