یادداشت Lika☆
1404/4/2

اول فکر میکردم راجب روانکاری و ربط دادنش به هنره اما دیدم قبلش باید حداقل نصف کتابای فروید رو میخوندم تا بفهمم خوده کتاب چی میگه🥲 و رسما هیچی نفهمیدم ازش احتمالا برم یکم سراغ کتاباش ببینم چجوریه بعد دوباره بیام اینو بخونم ولی خب همچنان راجبش زیاد چیزی نمیدونم اگه کسی میشناستش یا کتابی ازش خونده بگه حتما نظرشو ممنان♡
1404/4/2
سلام. کتابِ "فروید" نوشته جاناتان لیر رو برای شروع غالبا مفید میدونند. شاید براتون جالب باشه
1404/4/3
سلام؛ اوقات به نیکی🌱 اگه بانو فاطمه معروفی و باشگاه روانچه رو بشناسيد، که نویسنده و روانکاو هستن... شاید راهنمایی های ایشونم مفید باشه @fatimahmrf راستی، مفهوم ساده روانکاوی هم اثر پایه ای و جم و جوریه
1404/4/3
سلام عزیزم من این کتاب رو تا حالا نخوندم اما میتونم یکم از فروید بهت توضیح بدم مبنا و پایهی حرفهای فروید همون جملهی معروف" ریشه در کودکی" هست که معتقده تمام شخصیت انسان قبل از ۵ سالگی شکل گرفته و بقیه اتفاقات زندگی ما برگرفته از اون پنج سال هست و در کنار اینها مفاهیمی مثل اید،ایگو و سوپر ایگو بحث شدن یا بخشهای لیبیدویی و نیازهای جنسی ما که باز فروید اعتقاد داره همه چیز انسان بر دو پایه میچرخه یکی نیازهای جنسی و دومی مرگ، در کل نوشتههای فروید سنگینن اگر دانشجویی غیر از رشته روانشناسی باشی دیگه خیلی ممکنه گیجت کنن😅 @lika_vzs
Lika☆