یادداشت کائوروکو واگوری

💥نقاشی ها
        💥نقاشی های خیلی قشنگی داره دوست داشتم😍
🌟اما محتوا مثل کتاب (پسرک،اسب و...)
🌟تشکیل شده از نقاشی به علاوه یک سری جملات قصار و حکیمانه است که دارای ژرفا و عمق هستند
🌟ولی جملات قصار و حکیمانه همانند یک کلید هستند و زمانی اثر گذارند که شما درباره اون جمله پیش زمینه ای داشته باشید و آن جمله مثل یک تلنگر چراغ داخل مغزتان را روشن کند.
برای مثال در کتاب جدیدی که دارم مطالعه میکنم (رستم و ضحاک از مهدی صلح جو)
✨این کتاب می گوید(خود جامعه در به وجود آمدن جنایتکاران نقش دارد) و در طول داستان این مفهوم به اشکال مختلف و در صحنه های مختلف به تصویر می کشد تا پیش زمینه ای برای انتقال مفهوم خود باشد.
🌟یا در کتاب شاهزاده کوچولو در همان صفحات اول با تصویر چیزی که ابتدا کلاه می نامند و سپس می گوید یک فیل در شکم مار بوآ است با این کار پیش زمینه را در شما ایجاد می کند که می توان به یک تصویر از نگاه های مختلف نگریست و چیزی متفاوت دید پس تک بعدی نباش! و قضاوت نکن و از زاویه دیگر ببین و در ادامه...

💫در پایان برای اثرگذاری جملات باید یک پیش زمینه ای وجود داشته باشد باید لامپی وجود داشته باشد که با جرقه‌ای روشن شود باید دری وجود داشته باشد که با کلید باز شود و در غیر این صورت کلید بدون در همچون کلید حسن است.
✍️درخت باید ریشه داشته تا در طوفان فکر و محتوای این جهان شلوغ بتوان دست ها را دورش حلقه کرد و جان سالم به در برد
(این همه خوش یک جمله قصار است اما من پیشتر پیش زمینه درک آن را برایتان کاشتم😅)