یادداشت mahyas

تو یه دنیای بیکران از آب و جزیرههای مخفی، جایی که بادبان دزدای دریایی مثل روحها رو پهنه دریا میرقصن و عطر شور دریا با بوی تند شراب قاطی شده، یه قصهای داره شکل میگیره. اینجا دنیای فابله، یه سرزمین پر از صدفهای گرونقیمت، کشتیهای نفرینشده و رازهایی که ته اقیانوس قایم شدن. ★اولش که کتابو خریدم، فکر کردم زیادی دارن بزرگش میکنن، ولی کمکم روند داستان یه جوری شد که دیگه نتونستم ولش کنم. خیلی جذاب بود، بعید بود وسطش آدم خسته شه. رومنساش هم کافی و بهاندازه بود، که این خیلی نکته مثبتیه،من خودم به شخصه رومنس زیاد دوست ندارم. فقط حیف که توصیف کاراکترها و لباسها یه کم سرسری بود، واسه همین نمیشد شخصیتهای فرضی رو درست از روی فنآرتها تصور کرد. ★ ناشر میتونست بهتر عمل کنه، با اینکه جلدش خیلی قشنگه، میتونست مثل نشر آذرباد طرح اصلی رو نگه داره. یه جاهایی هم نیاز بود سانسور کمتر باشه، ولی در کل ترجمهاش خوب بود. البته به غیر از صفحه ۲۵۰ که اصلاً معلوم نبود چی به چیه و هیچ ربطی به قبل و بعدش نداشت، ولی خب همین هم جالب بود! ★پی نوشت برای فابل؛ فابل مهم نیست چقدر طوفان بیاد تو راهتو پیدا میکنی همیشه توی تاریک ترین و عمیق ترین اعماق آب هم امید هست مگه نه؟