یادداشت یوتاب

یوتاب

1404/1/11

کتاب ساحلی| Beach Read
خلاصه:
ژانویه اندروز نویسنده ایست که درباره ی زنان می نویسد همه تصور می کنند کتابهای عاشقانه با پایان خوش و خرم مینویسد در مقابل آن گاس نویسنده ی ادبی که هیچ وقت کتابهابش پایان خوشی ندارند آنها در شهر ساحلی روث بر با یکدیگر مواجه می‌شوند در واقع این اولین دیدار آنها نیست سالها پیش در کالج یکدیگر را می‌شناختند و این گذشته و حال این دو نویسنده یک کمدی رمانتیک تشکیل میدهد
نظر شخصی:
من احساس میکنم بهترین rom-com زندگیم رو خوندم امیلی هنری توی این کتاب عشق هویت عشق رو به چالش می‌کشه یه هنر ظریف به کار برده که شما رو مجذوب خودش میکنه شخصیت پردازی مخصوصاً ژانویه خیلی عمیقه کاملاً قابل درکه در واقع می تونید لمسش کنید این کتاب مخصوصاً اگه دست به قلم باشید برای اون وقت هایی که ذهنتون خالیه و خیلی وقته صفحه سفید کاغذ بهتون دهن کجی می کنه می تونه بهترین همدردی باشه . من همیشه ی خدا کتابهای rom-com رو مسخره می کردم با اینکه مطالعه می کردم ولی باز هم بنظرم اون پایان خوش و خرم حال بهم زن خسته کننده است تکراریه دنیای واقعی اینطوری نیست و انگار این کتاب خدای من دقیقا جواب این سوال که آیا پایان خوش می‌تونه وجود داشته باشه؟ اسم کتاب و پایان میتونم بگم بغل گرم و گنده به من بود و امیلی هنری سبک خودش رو توی کمدی رمانتیک داره بنظرم موفقه!