یادداشت سیده زینب موسوی
سالهاست به دکتر کاظمی ارادت دارم و یکی از بهترین کتابهایی که خوندم مربوط میشه به همین مجموعهای که ایشون راهاندازی کردن (سلولهای بهاری رو میگم 🥹). این بار به عنوان گزینهٔ صوتی تو مایههای دفاع مقدس و تاریخ شفاهی این کتاب رو انتخاب کردم و این مرد بیشتر از قبل شگفتزدهم کرد... مثل «سلولهای بهاری»، مثل «تندتر از عقربهها حرکت کن» و قبلتر از اینها مثل زندگینامهٔ شهدا، اینجا هم با کسی طرفیم که یاد خدا در زندگیش واقعا جریان داره. و عجب زندگیهای پربرکتی... پر از تلاش برای خدا و برای مردم و کشور، پر از ایمان و توکل «واقعی» که سر بزنگاهها خودش رو نشون میده، پر از امید و از پا نیفتادن و پیش رفتن با وجود همهٔ موانع... واقعا به همچین آدمهایی غبطه میخورم و از خدا میخوام کمک کنه ما هم براش همچین بندههایی باشیم 🥺 🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅 نسخهٔ صوتی کتاب خوبه ولی خب کامل نیست. کتاب حدود ۴۰ صفحه ضمیمه داره که تو نسخهٔ صوتی خونده نشده، شامل یه بخش روایت فرامرزی از فعالیتهای رویان، یه بخش تسلیت همکاران خارجی بابت درگذشت دکتر کاظمی که احساسی و قشنگ بود، یه بخش خط زمانی فعالیتهای رویان، یه بخش فهرست مسئولیتها و افتخارات دکتر کاظمی، یه بخش توضیح در مورد شبیهسازی و در نهایت یه توضیح در مورد انواع فعالیتهای پژوهشی رویان. (بخش شبیهسازی خصوصا خیلی جالب بود چون من هیچی از فرآیند شبیهسازی نمیدونستم و خیلی شگفتزده شدم!) البته کلی عکس هم هست که اصولا برای دیدنش باید به کتاب مراجعه کنید. من خودم نسخهٔ چاپیش رو چند وقت قبل خریده بودم و اینا رو اونجا دیدم و خوندم (به اضافهٔ یه سری زیرنویس) و تا جایی که دیدم نسخهٔ الکترونیکش فقط به صورت پیدیاف تو فراکتاب موجوده.
ملیکا🌱