یادداشت باران نخستین

معرفی: این کتاب، همانگونه که از نامش نیز مشخص است، شامل قصه‌های کوتاهی است که خواندن آنها نهایتاً ۵ دقیقه زمان شما را خواهد گرفت. به دلیل کوتاهی این قصه‌ها، امکان شخصیت‌پردازی کامل یا حتی انتظار مواجهه با آغاز و انجامی دقیق وجود ندارد؛ و بهتر است بیان شود کتاب اصلاً چنین قصدی هم ندارد. هر یک از این قصه‌ها ما را با یک ایده، یک احساس، یک روایت و یک موقعیت مواجه می‌کنند و ادامه‌ی کار را بر عهده‌ی خود ما می‌گذارند. با وجود کوتاهی قصه‌ها و عدم امکان شخصیت‌پردازی عمیق، برخی داستان‌ها آنقدر با زندگیِ شخصی شما گره می‌خورند که در همان فرصت پنج دقیقه‌ای، سرانجامِ شخصیت‌های داستان برای شما حائز اهمیت می‌شود. داستان‌های این کتاب ژانر مشخصی ندارند، هم با قصه‌های طنز و فکاهی مواجه خواهید شد و هم با تراژدی‌ها یا حتی متن یک نامه...

پیشنهاد: 1️⃣ این کتاب (همانگونه که نویسنده‌ی آن در مقدمه آورده) برای زمانی که در مطب دکتر منتظر نشسته‌اید، در تاکسی بی‌حوصله‌اید یا هنگام خوردن صبحانه سرگرمی‌ای کوتاه را طلب می‌کنید، انتخاب مناسبی است. در واقع، پر کردن زمان‌های مرده‌ی روز با کتاب. ✅️
2️⃣ این کتاب برای مخاطبانی که درنتیجه‌ی اینستاگرام‌گردی‌های مداوم، حوصله‌ی پیگیریِ رخدادهای طولانی را ندارند مناسب است.✅️
3️⃣ این کتاب، انتخاب مناسبی برای یک سرگرمی جمعی با خانواده یا دوستان است.✅️
4️⃣ این کتاب برای مخاطبانی که علاقه‌مند به سریال یا فیلم‌های بلند و زندگی کردن با کتاب‌ها و فیلم‌های خود هستند، پیشنهاد نمی‌شود.❌️