یادداشت sky
1404/4/10

آوای وحش اثر جک لندن این اثر در سال ۱۹۰۳ منتشر شده و ژانر طبیعت گرایانه دارد... خلاصه: این داستان درمورد یک سگ به نام باک است که بسیار قدرتمند و باهوش است.. باک در یک خانه ی مجلل و اشرافی در کالیفرنیا زندگی میکند که طی یک اتفاق زندگی اش دستخوش تغییر می شود ،خدمتکار خانه آنها باک را دزدیده و می فروشد و باک نهایتا در منطقه یوکان در کانادا فروخته می شود طی این اتفاقات باک وارد دنیایی جدید می شود که او را در مسیر تحول قرار می دهد.... آوای وحش در واقع ندای درونی باک برای برگشت به حقیقت خویش است باک برای اینک کنار انسان زندگی کرده احساسات انسانی مثل وفاداری را در تقابل با غریزه اش در خود دارد که این بخش از درون مایه های عمیق داستان است... این کتاب داستان یک سگ و سیر رشد و یا بهتره بگم تحول این موجود هست اما مفاهیم عمیقی رو منتقل می کنه باک از یک زندگی آرام و اشرافی ناگهان وارد طبیعت خشن و بی رحم میشود که باید برای بقا قوانین طبیعت را یاد بگیرد و این در نهایت موجب پاسخ مثبت باک به آوای وحش می شود....📗 طبق مطالعاتی راجب جک لندن داشتم متوجه شدم که ایشون شدیدا تحت تاثیر نظریات داروین و اسپنسر بودن و اصل «بقای اصلح» هربرت اسپنسر کاملا توی همین کتاب هم مشهوده ...🦋 «سگی که ضعیف است کشته می شود سگی که باهوش است یاد می گیرد شلاق را درک و و اربابش را بفهمد» برای اینکه بدونید این اصل «بقای اصلح»چیه باید بگم: این اصل یک نظریه است که توسط هربرت اسپنسر جامعه شناس بریتانیایی مطرح شده و به این معناست که «در یک جامعه یا محیط موجوداتی که از نظر توانایی و هوش برای بقا بهره ی بیشتری دارند و با شرایط سازگار تر هستند احتمال بیشتر برای زندگی و تولید مثل دارند یا به عبارتی آنهایی که توانمند تر هستند شانس بیشتری برای موفقیت و بقا دارند»🌿 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸