یادداشت فرجانه
1400/11/1
《هو الحق》 ناهمتا ، یک فانتزی پساآخرالزمانی!🤩 توی این سبک از فانتزی ما با دنیاهایی طرفیم که انگار بعد از یک انقلاب بزرگ در آینده به وجود اومده.برای همین علم بالا و نظام حکومتی خاصیدارن. شهری که ماجراهای ما توش اتفاقمیوفته به چند بخش(فرقه) تقسیم شده: شجاعت ،فداکاری ،صداقت ،صلح طلبی و دانش. هر سال دانشآموزان شانزده سالهی این شهر در یک آزمون استعدادسنجی شرکت میکنن تا بدون توجه به خانوادهای که درش متولد شدن فرقهی جدیدشون رو انتخاب کنن. کتاب چطوره بود؟ کتاب به شدت جذاب و پر کشش بود و من رو تا صبح با وجود خوابآلودگی بیدار نگهداشت ،ایدهی اولیهی خوبی داشت ،به خوبی هم اجرا شده بود ، ترجمهی آذرباد هم خوب بود (غیر از یک سری از فعلها مثل مینمایم!😄 یا کتورزشی (احتمالا منظورشون اسپرت بوده😄). من خیلی دوستش داشتم🥰 شبیه هانگرگیمزه؟ هر دو این مجموعهها ایدههای اولیهی خیلی خاص و متفاوتی دارند ، خوب اجراشدن و محبوبن ،اما چون یک سری اِلمانهای مشترک مثل نبرد ، شجاعت و... دارند هر دو هم جزو یک زیرژانر فانتزی میشن به نظر من بله در عین تمایز شباهتهایی دارن ، اما این شباهت دلیل ضعیف بودن هیچکدوم نیست. پیشنهاد میکنیم؟ اگر عاشق فانتزی و هیجانید ، وقتتون هم چند روزی آزاده حتماااا😄 ۱بهمن ۱۴۰۰🫂 با آرزوی لبخند به پهنای صورت، فرجانه😊💛
زهرا کربلایی
1400/11/6