یادداشت سمیه بانشی
1404/6/15
کتاب کم حجم و پر محتوایی بود،بار دومی هست که این کتاب رو مطالعه میکنم و هر بار بیشتر ازش یاد گرفتم. کتاب خیلی خیلی خوبی هست و ارزشش رو داره ماهی چندبار مطالعه بشه چون بعضی از جملات کتاب نیاز به تفکر عمیق داره که در گذر زمان به نتیجش میرسی. یادمه دو سال قبل وقتی این کتاب رو خوندم باعث شد که از حجاب استایل بودن دست بکشم و طوری حجابم رو بیرون از منزل رعایت کنم که هیچکسی جذب من و حجابم نشه و اینبار که کتاب رو خوندم ،نکات مهم دیگه ای رو درک کردم،دو سال قبل با خوندن کتاب ذهنم بیشتر درگیر خودم و حجابم شد و اینبار ذهنم درگیر تفکر در آفرینش خودم و استعدادهایی که در وجودم هست شد و مشتاق شدم تا سرمایه های وجودی خودم رو بیشتر بشناسم چون بعد از دو سال درسته که ظاهر با حجاب و آراسته ای دارم و باعث جذب دیگران نمیشم ولی چون به همه مطالب کتاب توجه نکرده بودم از اصلاح باطنم و طرز برخوردم راضی نبودم چون داخل این کتاب تا اونجایی که من متوجه شدم باید همه وجودت ،ظاهر و باطن ،طرز برخوردت،صدات،راه رفتنت،لباس پوشیدنت و .... چه در منزل و چه بیرون از منزل طوری باشه که هیچکسی جذبت نشه چون به همون مقدار که تو دلربایی کنی و در قلب یک نفر جایی رو اشغال کنی به همون اندازه میشی بت اون شخص و اون رو از خدا دور میکنی و من تمایل دارم از این حالت بت گونه دور بشم و در دسته طاغوت و طاغوتیان نباشم.