یادداشت محمد مهدی شریفی

        به نام خدا
کتاب سرگرم کننده و لذت بخشی برایم بود؛ با این حال تعدادی از پیام هایی که کتاب سعی در انتقال آنها را داشت، ناقص دیدم. 
اینکه «لازم نیست زندگی را درک کنی و فقط باید آن را زندگی کنی» یا «ارزش زندگی در خود زیستن است» برای من قابل قبول نیست. کتاب بعد روحانی انسان را در نظر نگرفته و دید مادی به زندگی داشت.
کتاب می گفت که حسرت ها بار سنگینی روی دوش انسان است، باید آن را آتش زد و نگذاشت حرکت انسان را متوقف کند؛ البته باید از آنها درس گرفت و اینطور نباشد که انسان از هر عمل اشتباهی که انجام می دهد پشیمان نباشد.
پیام دیگر کتاب این بود که « هر زندگی شامل حدی از خوبی و حدی از بدیه» یعنی هم دارای مسائل و سختی ها و هم خوشحالی ها و لذت هاست و نمی شود از مسائل و مصائب زندگی فرار کرد؛ که البته هر انسانی با توجه به بلند نظری، همت و هدف او از رویارویی با مسائل و سختی های زندگی، می تواند صعود یا سقوط کند.
با اینکه خود کتاب هم، در مضمون شامل حدی از خوبی و بدی بود ولی قلم آن جذاب بود.
      
425

31

(0/1000)

نظرات

mahsa

mahsa

دیروز

چقدر نظرتون برای من جذاب بود و باعث شد بخواهم دوباره و عمیق تر این کتاب را بخوانم ، به نظرم نمی خواهد بگوید که درس نگیریم و پشیمان نباشیم اما ما انقدر به پشیمانی و گذشته فکر کردیم که درگیر شرم شدیم منظورش این است درسش را بگیر و رهایش کن ما عادتمان این شده اتفاقات گذشته را مدام در ذهنمان  مرور میکنیم و نمی دانیم بدن زمان نمی شناسد و درگیر میشود و دوباره حالمان بد میشود .

0