یادداشت ☆nika☆
16 ساعت پیش

کتاب "نازنین" اولین کتابی بود که از داستایوفسکی خوندم ✨ درباره ی یک مرد ۴۰ساله که عاشق دختری ۱۶ساله میشه و توی کتاب شما آشفتگی ها و دردودل های اون مرد رو میشنوید و در نهایت اون مرد و دختر .... به شخصه داستان برام جذاب نبود؛ ولی قلم نویسنده جالبش میکرد. به هر حال چون اولین کتاب از داستایوفسکی بود که خوندم و به قلم نویسنده هنوز عادت ندارم یکم ستاره کم دادم🤌 ⭕️حاوی اسپویل ⭕️ افشاگری و اسپویل زیاده پس اگه نمیخواید داستانو بدونید بهتره از این قسمت رد شید؛ ابتدای داستان با مقدمه شروع میشه و بعد شما میفهمید که اون مرد بالای سر جنازهی دختر ۱۶ ساله ایستاده و با خودش کشمکش داره ، و بعد داستان فلش بک(معادل فارسیشو نمیدونم😂) میخوره تا ببینیم چه اتفاقی افتاده؛ مرد ۴۰ ساله( که اسمشو نمیدونم چیه😂) به شدت خودشیفته و مغروره و در ابتدای ازدواجشون باهاش بدخلقی میکنه و زندگیشون با سکوت میگذره اما در پایان داستان مرد متوجه رفتار اشتباهش و میزان عشقش به دختر میشه و عوض میشه ؛ اما دیگه دیره چون... خیلی زیاد گفتم، بقیشو خودتون بخونید😁👍 اگه هم اسپویل رو خوندید و داستان براتون افشا شد دیگه دست من نیست، مقصر خودتونید🫴😅🫵 ⭕️پایان اسپویل ⭕️ حقیقتا این برداشت من از داستان بود ، منتهی من نظراتی که میگفتن "شاهکاره "رو درک نکردم !! که البته این نظر خودمه⭐️ به هر حال برای شروع آثار داستایوفسکی خوبه و احتمالا خوشتون میاد👍🦋 و البته با عرض پوزش، تصویر رو بپذیرید هنر هوش مصنوعیه🫠🤏 (دلم نیومد یادداشتم بدون تصویر باشه🙃)