یادداشت اَشکِ مآه

ویدئو در بهخوان
        3/5 ستاره
داستان حول محور آدلاین ریلی، نویسنده‌ای موفق، می‌گردد که عمارت وهم‌انگیز مادربزرگش پارسونز مانور را به ارث می‌برد؛ خانه‌ای آکنده از سکوت، خاطره و رمز و راز. با گذر زمان، آدلین در دل یادداشت‌ها و خاطرات مادربزرگش، جی‌جی، راز یک قتل حل‌نشده در دهه‌ی ۱۹۴۰ را کشف می‌کند؛ قتلی که تاریکی‌اش هنوز در دیوارهای عمارت نفس می‌کشد. اما ترس‌های او تنها در گذشته ریشه ندارند. حضور زید مدوس هکری مرموز و رهبر گروهی ناشناس که قاچاقچیان انسان را هدف قرار می‌دهد آرامش زندگی‌اش را برهم می‌زند. زید که ظاهرا با نیت «محافظت» به آدلین نزدیک می‌شود، به‌تدریج مرز میان نگهبانی و تملک را درهم می‌ریزد. وسواس بیمارگونه‌اش نسبت به آدلین، به نفوذ در حریم خصوصی و دستکاری فضای زندگی او منجر می‌شود، و بدین‌ ترتیب روایتی شکل می‌گیرد که همزمان دلربا، نگران‌کننده و اخلاقا پیچیده است.
☝🏻یکی از  خوب ترین خلاصه هایی بود که از این کتاب توی یه چنل دیدم پس به نظرم اومد اینجا کارآمد حساب بشه.
من انتظار بیشتری ازش داشتم با این همه تبلیغات، حداقل یکم دلهره یکم معما بین ورق های یادداشت مادربزرگش و  یکم ارواح خبیث.
.......
اول اینکه اگه دارک رومنس خوان نیستید اصلا سمت اینجور کتاب ها مخصوصا این کتاب نیاید، چون دنیای دارک رومنس یه دنیا جدا از دنیای کتاب های دیگه است، دنیای که با عقل و منطق جور نیست و صرفا روی یه سری پایه ها بنا شده که توی هشتاد درصد این کتاب ها مشترک هست و یه فرد که اهل فانتزی و پریان .. و فلسفه و منطقه اگه بیاد این کتاب و بخواند قطعا نظرش اینکه وای این چه کتابی بود؟ چرا باید یکی اینجوری بنویسه؟ درنتیجه کتاب کلی واکنش منفی می‌گیره.  پس افراد دو دسته میشند یه عده‌ای که دارک رومنس خوان هستند و  کتاب و بر اساس معیار های همین ژانر برسی می‌کنند و با کتاب های دیگه و ویژگی های دیگه  این ژانر می‌سنجند و عده‌ای دیگر که کلا  سمت اینجور کتاب ها نمیرند ولی این کتاب و می‌خوانند خب اینجا قطعاً به نظرشان دارند وقت‌شان را هدر می‌دهند ، این ژانر با ژانر جنایی یا ترسناک ...فرق داره  و نباید منتظر شخصیت های با وجدان و عدالت باشیم یا توقع رفتار منطقی  بر اساس جامعه واقعی خودمون و داشته باشیم اگه اینگونه باشید با رفتار های شخصیت ها اینطوری‌اید که:« کدوم خری همچین کاری میکنه؟»  و صرفا چیزی جز اذیت و آزارهای و بهم ریختگی و پریشانی برای شما نداره پس با کمال احترام دوست عزیزم اگه اهلش نیستی از این ژانر کتاب ها دور بشو واقعا باور کنید این ژانر اصلا شبیه جنایی و ترسناک نیست  و لطفاً هشدار هایی که در ابتدای کتاب ها میاد و جدی بگیرید 🩷
و خب راجب شغل زید مدوس باز نظرات متفاوتی وجود داره  که برمیگرده به همان سوال که آیا شما با انجام دادن کار بد برای یه نیت خوب موافق هستید یا نه؟ همانطور که مولانا می‌گوید: « هر کسی از ظن خود شد یار من»🙂🫡

دوستان من سه ستاره به این اثر دادم اگه براتون پنج ستاره نشان میدهد مشکل از برنامه است.

1404/5/13

اصلا کاری به چرت و پرتی که میخونی و ذهن پوسیده‌ت ندارم از مولانا داخل یه نظر در دفاع از همچین اراجیفی نام نبر.

من هیچ عرقی به این کتاب و نویسنده ندارم دوست عزیز ،دفاعی انجام ندادم، نظری راجب خوب و بد کتاب هم ندارم و امتیاز من راجب چرخش قلم نویسنده، فضا سازی، شخصیت پردازی و... بود. یادداشت هم صرفا یه آگاهی بود راجب داستان کتاب و ژانر‌ش که افراد فریب تبلیغاتی که ازش میشه رو نخورند 🙂راجب بند آخر یادداشتم؛  پیرو تحقیقات و مقالات انجام شده راجب همین سوال روانشناختی هست، یکی از شخصیت های کتاب هم مرتبط بود با این موضوع و اگه یه سر به گودریدز بزنید متوجه می‌شوید که واقعا نظرات متفاوتی وجود دارد که من هیچ کدام را  تایید یا رد نکرده‌ام.این شعر مولانا هم معنی  نزدیک به همین سوال این مقالات داشت که من استفاده کردم و این استفاده کاملا بی‌طرف و بی‌تعصبات شخصی و با رعایت حقوق شاعر و بر طبق قوانین  نقد یک اثر بود .
و صد البته  که این طرز برخورد و ادبیات در شأن آدم کتابخوانی مثل شما نیست.🩵

1404/5/13

همین که شخصیت پردازی چنین زباله‌ای رو درحد پنج ستاره میبینی نشون میده چه آدمی هستی نیاز نیست خودمو درگیر صحبت باهات کنم. فقط گفتم از چه با ربط و چه بی ربط از مولانا واسه نظر دادن راجب همچین مزخرفی نام نبر.
@Raha_blue

من سه ستاره بیشتر به این کتاب ندادم و این سه ستاره هم فقط مال شخصیت پردازی نیست اگه برای شما پنج ستاره نشان می‌دهد مشکل از برنامه است درضمن من هر نظری داشته باشم حق ندارید با این الفاظ صحبت کنید.
 درست میگند،واقعا کتاب ربطی به شعور، شخصیت و ادب نداره نمونه اش هم شمایید.
@Lunica