یادداشت pippa fitz amobi
1404/5/29

بدون اغراق میگم، تاثیر گذار ترین کتاب زندگیم بود.. سرشار از رنج سرشار از درد سرشار از سختی، آدمی که فقط توی زندگیش در رنج و سختی زندگی کرد درد هایی که واقعا وقتی کتابو میخوندم در خودم احساسش میکردم.. این کتاب دیدتونو نسبت به زندگی عوض میکنه کتابی که با پایانش گریه کردم.. مهم نیست شما اهل نقاشی کشیدن باشید یا نه ولی این کتاب جزو معدود کتاب هایی در ژانر زندگینامه هست که خیلی تامل برانگیزه و به ما یاد میده که در برابر سختی هایی که در زندگی برامون پیش میاد مقاومت کنیم و پا پس نکشیم و ادامه بدیم من از وقتی این کتابو شروع کردم تا پایانش با ونسان زندگی کردم راستش انگار معلوم نیس که این کتاب یک کتاب زندگینامه س اینقدر که سرشار از فراز و نشیبه اگه از کتاب های ژانر زندگینامه خوشتون میاد قلبم به درد اومد، قبلاً همه این اتفاقات زندگی ونسان رو خونده بودم، بصورت جسته گریخته، دوتا از فیلم هاشو دیده بودم، واقعا مشکلات نقاش ها رو خیلی خوب بیان کرده. حتی قبل از اینکه شور زندگی رو بخونم ونسان ونگوگ برام مقدس بود، الان مقدس تر شد. و چقدر سخت زندگی کرد تا الان تابلو های نقاشیش با قیمت های نجومی فروخته میشه واقعا دردناکه نقاشی هاش چه معنی های پر مفهومی پشتشون داره:)) مخصوصا سیب زمینی خوران