یادداشت پروانه؛
1403/11/13

در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند هر پایانی آغازی هم هست، فقط در آن لحظه این را نمیدانیم. °•ادی سرباز کهنه کاری که شغلش نگه داری از دستگاه های یک شهربازی است در سانحه ای جان خود را از دست می دهد و هنگامی که چشم باز می کند می فهمد در بهشت باغ عدن سرسبز نیست، بلکه جایی است که پنج نفر که در زندگی اش نقش داشته اند، زندگی زمینی او را توضیح می دهند.. •° 172 صفحه ای که ممکنه به کلی دید شکا رو نسبت به زندگی تغییر بده، صد در صد بعد از خوندن این کتاب، بازهم سراغش می رید و دوباره و دوباره می خونید و هربار مثل دفعه اول تحت تاثیر قرار می گیرید. من این کتاب رو که دست گرفتم گفتم کمه و خب میتونم توی یک ساعت تهش دو ساعت تموم کنم اما یک روز و نیم طول کشید و متعقدم بیشتر باید طول می کشید تا بهتر بفهمم. اما با خوندن همین کتاب، همین داستان کوتاه عاشق قلم میچ البوم شدم و مطمئنا یه روزی همه کتاب هاش رو داخل کتابخونم خواهم داشت.. من نمی تونم چیزی بگم چون هرکس از این کتاب برداشت شخصی خودشو داره. ولی.. بخونید. بخونید چون نیازه. همونطور که پشت کتاب نوشته: میچ البوم داستانی بدیع و خارق العاده آفریده است که تصور شما را درباره زندگی پس از مرگ، و معنای زندگی هر انسان روی زمین، زیر و رو میکند پ. ن: این کتاب شدیدا وایب کتاب مردی به نام اوه اثر فردریک بکمن رو می ده و حس می کنم میچ و فردریک قلمشون خیلی به هم نزدیکه و هر دوشون خیلی روون و قشنگ و شگقت انگیز می نویسن!