یادداشت عین راء

عین راء

عین راء

1403/12/30

نویسنده به بررسی دلایل و ریشه های صلح امام حسن سلام الله علیه پرداخته است. کتابی محققانه است و برایش زحمت کشیده شده و تاریخ را نه فقط از دریچه نقل برخی عبارات که به دیده تحلیل نگاه کرده و با چاقوی عقل، صحیح را از غلط تشخیص داده و برخی نقل های تاریخی را می شکافد.

نویسنده ذوق خوبی به کار برده و مدام بین زمان حال و زمان امام حسن سلام الله علیه در رفت و برگشت است ولی نه به آن صورت که کلمه ای مستقیم در مورد زمان حال بگوید که غیر مستقیم، همه چیز به اکنون اشاره دارد.

پایان بندی کتاب و توضیح یا لیتنی کنت معک برایم جذاب بود. که این توضیح هم در ادامه همان اتصال زمان گذشته به زمان حال رقم خورد.

جمع و جور بودن کتاب، بیان مطالبی که تا به حال شنیده نشده، تحلیلی برخورد کردن با تاریخ و قلم روان و گیرای نویسنده، دست به دست هم داده اند و کتاب جذابی را پیش روی مخاطب قرار می دهند. به نظرم نه تنها ارزش خواندن دارد که باید خوانده شود.

کتاب برایم چنان جذاب بود که دوست دارم بقیه آثار نویسنده را هم بخوانم. خوشحالم که با نویسنده آشنا شدم.

خواندن این کتاب محدودیت سنی ندارد ولی سن بلوغ به بالا در پسران زمان مناسبی برای خوانش این کتاب است.