یادداشت Satoru

1403/12/10

✨کتابفروشی
        ✨کتابفروشی موریساکی  روایت‌گر شروع دوباره پس از درهم شکستن روح بعد از جدایی و از دست دادن شغل و قدرت بهبود بخشی کتاب‌هاست
✨تاکاکو که در وضعیت روحی به سر نمی‌بره به پیشنهاد مادرش در طبقه دوم کتابفروشی‌ای که داییش اداره میکنه ساکن میشه تا از این طریق کمک به بهبود حالش بکنه
✨تاکاکو که علاقه‌ای به کتاب‌ها نداشت در روزهای اول کاری جز خوابیدن بالای کتاب‌فروشی نمی‌کرد
اما کم کم با کتاب‌فروشی و کتاب‌ها خو میگیره و همچنین با افراد جدیدی آشنا میشه و مسیرش رو پیدا می‌کنه و همه این عوامل نقشی کمک کننده براش داشتن
و مهم‌ترین فردی که این کارو انجام میده دایی تاکاکو، ساتورو بود
دایی‌ای که با اینکه اون چند سال بود ندیده بود اما نهایت توجه و علاقه رو بهش نشون میده و باهاش مثل فرزندی که هیچ موقع نتونست داشته باشه رفتار می‌کنه و بهش میگه "به دنیا اومدن تو معجزه زندگی من بود"
به واسطه ساتورو اون دوست‌های جدیدی پیدا می‌کنه و اعتمادش به آدما دوباره شکل میگیره
✨ در بخش دوم داستان ما شاهد بازگشت زندایی موموکو هستیم و سفری که با تاکاکو می‌ره و رازهایی رو اون موقع از پرده برمی‌داره
رازی تکان دهنده!
کتاب از بخش دوم حتی خواندنی‌تر میشه و شما دوست دارید بعد از خوندنش برید سراغ جلد دوم تا سرانجام این داستان و راز رو بخونید.
✨در نهایت این کتاب‌ رو به کسانی که شیفته کتاب‌هایی با موضوع قدرت شفابخشی کتاب‌ها و روابط انسانی هستن پیشنهاد میکنم و امیدوارم از خواندنش لذت ببرید
✨می‌تونید قبل خریدتون بریده‌های کتاب رو از بهخوان بخونید تا ارتباط اولیه رو با کتاب بگیرید و بعد در صورت شکل گیری این ارتباط ( که اگه اهل کتاب خوندن باشید احتمال زیاد اینطور میشه!) کتاب رو تهیه کنید و بخونید.

عالی👏🏻

1403/12/13