یادداشت سهیل خرسند
1401/9/13
گفتار اندر ستایشِ نویسنده فرهاد حسنزاده، نویسنده، روزنامهنگار و طنزنویسِ آبادانیست که در سال ۱۳۴۱ دیده به جهان گشود و با نوشتنِ اولین کتابش به نامِ «ماجرای روباه و زنبور» به شکلِ حرفهای قدم به دنیای نویسندگی در حوزهی ادبیات کودکان و نوجوانان گذاشت. فرهاد حسنزاده، تا به امروز آثارِ زیادی از خود برجای گذاشته ازجمله: ماجرای روباه و زنبور، دفتر مهران، مار و پله، ماشو در مه، سمفونی حمام، گاه روشن گاه تاریک، مهمان مهتاب، بزرگترین خطکش دنیا، انگشت مجسمه، آبیتر از آبی و دهها اثر دیگر. ضمنا آقای فرهاد حسنزاده تعدادی داستان نیز ترجمه نموده و به واسطهی این آثارش بیش از چهل جایزه دریافت نموده است که از مهمترینِ این جوایز میتوان به جایزهی «ماه طلایی» از جشنواره بزرگ برگزیدگان ادبیات کودک و نوجوان نام برد. گفتار اندر معرفیِ کتاب موش سر به هوا، نامِ کتابیست به قلمِ آقای «فرهاد حسنزاده» و تصویرگریِ آقای «علی خدایی» که طبقِ آنچه در پشتِ جلدِ کتاب درج گردیده مختصِ سنینِ بالای ۷سال نوشته، طراحی و منتشر گردیده است. گفتار اندر محتوای کتاب داستانِ کتاب در مورد هفت موش هست که باهم به سفری میروند و دست بر قضا موشِ سر به هوای داستان که وظیفهی حملِ غذا را بر عهده داشت کولهپشتیِ حاویِ غذا را با خود نیاورده است و بابتِ این سر به هوایی موردِ حملهی دوستانش قرار میگیره تا اینکه... . داستانِ کتاب داستانی بسیار بسیار ساده و سر راستی هست و نویسنده ضمنِ نوشتنِ یک داستانِ ساده با طراحیِ چند بازیِ فکری در داستان خواسته با یک تیر دو نشان بزند، اول اینکه با داستانش ذهنِ خواننده را سرگرم و دوم اینکه با بازیهای فکریش خلاقیت و تمرکزِ خواننده را تحریک نماید. کارنامه از نظرِ من محتوای داستانیِ کتاب برای سنینِ کمتر از ۵سال بود نه آنطور که پشتِ جلد قید شده بالای ۷سال، تصویرگریِ کتاب از نظرِ من قشنگ و دوستداشتنی بود اما حرفهای نبود. برای همین ۳ ستاره برای این کتاب منظور میکنم.
سلام آیا با اجازه ناشر، کتاب را پیدیاف کردید و در اختیار دیگران قرار میدهید؟
1401/10/6
سلام. خیلی هم عالی و ممنون. فقط؛ چرا تصویرگریش ر حرفهای نمیدونید؟ بیشتر توضیح میدید؟
1401/10/6
با سلام، عرض ادب وتشکر بابت مهر و توجهتون، خدمتتون عرض کنم که یک نگاه مختصر که به کانالم انداختم... دیدم ۲۱فروردین ۱۴۰۰تماشا و خواندمش، و هرچه به ذهنم فشار آوردن طبیعیه که الان جوابی برای سوالتون نداشته باشم. اما در اسرع وقت یادداشتهام رو چک میکنم و هر موردی رو دیدم براتون مینویسم
سهیل خرسند