یادداشت مالیس

مالیس

مالیس

1404/4/15

این کتاب رو دوست دارم. خیلی فضا و وایب جذابی داشت؛ بیشتر داستان توی شب اتفاق میوفتاد و فضا تاریک بود و برای من دوست‌داشتنیه. من قبلا انیمیشنی که از روی سه جلد اول این کتاب ساخته شده رو دیده بودم ولی فکر می‌کنم کتاب جالب‌تر از انیمیشنه و خیلی متفاوته. تازه این جلد اوله و نگهبانان گاهول شانزده جلد داره. توصیفات کتاب خیلی خوب بود و قلم نویسنده رو دوست داشتم. یکم با کتاب دیر ارتباط گرفتم و فکر کنم این به خاطر حالت ریدینگ اسلامپ بود که بهش دچار بودم. نگبانان گاهول خیلی مفهوم داره و در طول داستان آزادی، آزادی بیان، شجاعت و خیلی مفهوم‌های دیگه رو منتقل می‌کنه و به شما میگه که جغد -انسانِ- بهتری باشین. داستان جلد اول یکم برام خفه بود و این به خاطر این بود که توی یک فضا اتفاق میوفتاد؛ خداروشکر در پایان جلد اول از اون فضا اومدن بیرون و حس بهتری از مطالعه بهم دست داد. از اصطلاحات جغدی‌ای که توی کتاب استفاده می‌شد خیلی خوشم اومد و برام جالب بود. یکی از نقاط قوت این کتاب برای من اینه که نکات علمی درمورد جغدها رو یاد میده به خواننده، و منی که علاقه دارم برام ارزشمند بود. درکل از کتاب اول خوشم اومد و امیدوارم توی ادامه‌ی مجموعه بهتر بشه.