یادداشت اِلینآ📚
کتاب سوم چالش کتابخوانی پارت سوم پروانه: 🌟: خانم مگینتی ، یه خانم خدمتکار که کل روز هفته خدمتکاری خونه اهالی رو میکنه. یک روز تو خونه خودش به قتل میرسه. به نظر میرسه یه شیءای محکم و تیز به سرش ضربه زده و کل پساندازش که حدود سی پوند بوده برداشتن و بعداً پولها رو زیر تخته سنگی داخل حیاط پشتی گذاشتن.اسپنس که کاراگاه این پرونهست، جیمز بنتلی رو متهم به قتل کرده. چرا؟ چون مستاجر خانم مگینتیه و دو ماه هم اجارهاش عقب افتاده. گفته شده لکه خون و چند تار مو که مشخص شده هر دو برای خانم مگینتیه روی آستین جیمز بنتلی پیدا شده. اما اسپنس مطمئن نیست که قاتل صددرصد جیمزه. به خاطر همین از هرکول پوآرو میخواد این پرونده رو دوباره حل کنه ... 🌟: خدایی اگه بخوام راستِ راست بگم از آگاتا زیاد انتظار این نوع کتاب رو نداشتم. چرا؟ چون کلاً یکنواخت گذشت تا اینکه به پایانش نزدیک شدم و اونموقع یذره هیجانی شد. از هرکول پوآرو هم انتظار نداشتم که همه چیز رو نتونه حل کنه. تا حالا بقیه انقدر تعریفش رو کردن منم گفتم خبببب حتماً خیلی منحصربه فرده! بله هست، ولی خب نه در اون حدی که بقیه تعریف میکردن. کلی چیز دیگه هم هست ولی میدونم که با گفتنش داستان لو میره برای همین نمیگم و امتیاز گویای همهچیه🙂🌟. اگه از آگاتا چیزی نخوندین و تازه میخواین جناییهای ایشونو بخونید،پیشنهاد نمیشه🤭🙏🏻
اِلینآ📚