یادداشت مهرداد احمدنژاد

پسااسلامیسم: بازنگری رابطه سیاست و مذهب در ایران
        اون زمانی که مشغول مطالعه‌ی این کتاب بودم حقیقتا فهم عمیقی از فلسفه نداشتم و واقعا با خوندنش خرذوق شده بودم. هرچند امروز که خودم و ذائقه‌ی خودم رو میشناسم این کتاب جزو کتاب‌های مورد علاقه‌ام نیست اما برخی نکاتش مثل توضیح و شرح ارکان چهارگانه‌ی حکومت مدرن و نقش هر کدوم در شکل‌دهی به چهره‌ی سیاست‌ورزی در ایران برای من تازگی زیادی داشت. البته این که کلیت جمهوری اسلامی رو یک استیت مدرن در نظر گرفته هنوزم برام قابل هضم نیست و تصورم اینه که جمهوری اسلامی عجیب‌الخلقه‌تر از اونی هست که در این چارچوب مفهومی تنگ ارائه شده توسط ایشون جا بگیره اما بهرحال خوندن این کتاب از این جهت که دغدغه‌ی کلیش در سیاست‌ورزی رو نشون میده می‌تونه مفید واقع بشه. کمترین چیزی که میشه ازش فهمید اینه که دغدغه‌ی وضع فرهنگی و سیاسی ایران رو داره و در حد وُسع نظری خودش سعی کرده ایرادات بنیادی سیاست‌ورزی در ایران رو بفهمه و براش چاره بیندیشه.
      
200

19

(0/1000)

نظرات

حقیقتا برام جالب بود 3.5 ستاره دادی به کتاب.
به نظرم واقعا باید دخانچی کلاه‌ش رو بندازه بالا از ذوقِ این امتیازِ خوب✌️
6

3

از چه جهت جالب بود؟😁
والا من در واقع گزارش رو الان نوشتم ولی گزارش به همراه نمره‌ای که دادم در واقع ارزیابی من از کتاب همون زمانیه که خوندم. الان اگر دوباره می‌خوندم حس می‌کنم پایین‌تر می‌دادم :) 

1

همین، به نظرم 3.5 نمره بالایی بود. 
@MehrdadCSRTR 

1

من کلا رو به پایین نمره میدم. حالا این یکی که از دستم در رفته رو انقدر بهش گیر بده که برم حذفش کنم، از اول اضافه‌اش کنم و نمره‌ی کمتر بدم :(  
 @SAH.Hashemi04 

2