یادداشت ALL ABOUT SHIN
1404/1/11
نقد کتاب عشق و ژلاتو کتاب عشق و ژلاتو نوشتهی جنا اوانز ولش، داستانی لطیف و دلنشین است که با وجود روند قابل پیشبینیاش، جذابیت خود را حفظ میکند. آنچه این کتاب را دوستداشتنیتر میکند، حس ماجراجویی و کشف زیباییهای زندگی است که در جایجای آن موج میزند. سفر لینا به ایتالیا، کشوری که عشق، شادی و رنگهای زنده در آن جاری است، از بخشهای مسحورکنندهی داستان محسوب میشود. نویسنده با توصیفهای زنده و پرطراوت، ما را به خیابانهای سنگفرششدهی فلورانس میبرد و طعم خوش ژلاتو را در ذهنمان زنده میکند. یکی از زیباترین جنبههای کتاب، خواندن خاطرات مادر لینا و همراه شدن او با گذشتهی مادرش است، تجربهای که میان زمان حال و گذشته پلی احساسی میسازد و داستان را عمیقتر و تأثیرگذارتر میکند. سبک نوشتاری عشق و ژلاتو ساده و روان، اما پر از احساسات لطیف است. این کتاب شاید پیچیدگی خاصی نداشته باشد، اما همین سادگی، در کنار فضای گرم و صمیمیاش، آن را به اثری دلچسب و فراموشنشدنی تبدیل میکند. در نهایت، این کتاب برای من تجربهای پر از حس خوب و لحظات شیرین بود. داستانی که به سادگی قلبم را تسخیر کرد و بدون تردید، نمرهی ۵ از ۵ را از من دریافت میکند. اگر به دنبال داستانی سرشار از عشق، ماجراجویی و فضای رؤیایی ایتالیا هستید، عشق و ژلاتو همان چیزی است که دنبالش میگردید.