یادداشت احلی احسنیان
وقتی تو کتاب فروشی دیدمش اینجوری بودم که: هولی فاکینگ شت! من اگه این کتابو نخرم میمیرم! در این حد برام جذاب بود. ولی بعد از خوندنش، با اینکه ازش لذت بردم و جالب بود، ولی اونقدرام خفن نبود. در حد خودش خوب بود. این کتاب سفرنامه کارتونیست کاناداییه که برای مدتی به کره شمالی سفر میکنه. قسمت جذابش اینه که کل سفرش رو مثل کامیک تصویر سازی کرده. راستش برای منی که دیوونهی داستانای کره شمالیم، تصویر جالبی از پیونگ یانگ ارائه کرد. و برعکس تمام داستان هایی که قبلا خونده بودم و شنیده بودم، این کتاب صرفا سفرنامه بود و اطلاعات و اتفاقات سفر خودش رو نوشته بود و به تصویر کشیده بود. و شاید همین جزئیات بود که کمک میکرد بشه تصویر دقیق تری از حال و هوای کره شمالی توی ذهنم ترسیم کنم. هر کتابی که با این موضوع خوندم و هر فیلمی که دیدم و...، همشون تیکه های پازلی ان که کمک میکنن یه کره شمالی بسازم توی ذهنم، و این کتاب، واقعا کمک کننده بود برای ساختن تصویر دقیقی از اونجا. راستش یکی از ستاره هایی که کم کردم بخاطر این بود که کتاب بعد از دوبار باز شدن کاملا تیکه پاره شد و از جلدش جدا شد! میدونم چیزی نیست که بخاطرش امتیاز کم کنم، ولی عصبانیم:/ اونیکیم بخاطر این بود که اونقدرا خوب نبود که 5ستاره بدم:)