یادداشت محمدرضا آقازاده
1403/5/18
اگر کسی فقط بخواهد با خواندن یک کتاب، آن بخش تاریک و خاموش ذهنش را نسبت به قوم یهود و چرایی انجام این جنایت های عجیب و غریبشان را بداند، به او این کتاب را معرفی میکنم. کتاب به خوبی به ریشه های قومیتی یهود میپردازد و به راحتی صفات ذاتی آنها را برایمان شرح میدهد، گویی مثل ادبیات داستانی، نویسنده، کاراکتری به معنای کامل خودش را برایمان میسازد. از آن به بعد دیگر میتوانیم حس و حال، اهداف، مسیرهای پیش رو، واکنش ها، انتخاب ها و رفتار های شخصیت را به راحتی حدس بزنیم. برای فهم سوالات زیر و بسیاری سوالات دیگر میتوانید به این کتاب مراجعه کنید : این که چرا بخش مهمی از ابرسرمایه دارهای جهان، یهودی هستند ؟ چرا ابر رسانه های جهان در اختیار یهودی ها هست ؟ چرا کشورهای غربی و به خصوص آمریکا این میزان هزینه های مالی و آبرویی برای اسرائیل انجام میدهند ؟ چرا اسرائیل به این میزان با ایران مشکل دارد ؟ اصلا چرا اسرائیل تشکیل شد و ادامه یافت و قصه ی پر قصه ی مردم فلسطین از کجا آغاز شد ؟ متن کتاب به شدت روان است. اطلاعات و اسنادی دقیق و قابل اعتنا دارد. و گستره ی موضوعی خوبی را برای شناخت قوم یهود و این غده ی سرطانی ارائه میدهد. بعد از خواندن این کتاب، معنای جملات بزرگان برایتان روشن میشود : اسرائیل غده سرطانی است. در تقابل اسرائیل و شیطان، در کنار شیطان می ایستیم.