یادداشت محمدمهدی حیدری

کتاب، مجموعه‌ای از بیانات حضرت آقاست در رابطه با مجلس شورای اسلامی با محوریت  بیانات سال ۹۹ خطاب به نمایندگان.

از لحاظ محتوایی که خوب بود و قابل استفاده..

اما از حیث گردآوری چندتا نقص داشت:

اول اینکه حس می‌کنم همه بیانات رهبری رو در مورد مجلس جمع آوری نکرده و خب اگه اینطور باشه، یه اشکال بزرگه به کتابی که هدفش جمع‌آوری سخنان رهبری در مورد مجلسه!

دوم اینکه فصل بندی و به اصطلاح تَبویب کتاب افتضاح بود! گردآورندهٔ محترم هیچ زحمتی به خودش نداده بود که براساس موضوع‌بندی ، فصل‌ها را از هم جدا کند. همه صحبت‌ها را یکجا آورده بود و از هر صحبت یک جمله‌ای که به‌نظر طلایی‌تر بود را به عنوان تیتر و سرفصل برگزیده بود.

• آرزو می‌کنم که نمایندگان مردم این کتاب را حداقل یکبار قبل از نشستن روی آن صندلی‌های سبز  بخوانند و نه فقط خواندن؛ که به آن عمل کنند.
• نکته ملیح کتاب ،  محتوای سخنان حضرت آقا بود که به بیان مشکلات و سفارش های رایج همیشگی به نمایندگان اکتفا نکردند. توصیه‌های اخلاقی و سلوکی در جای جای صحبت هایشان ، این کتاب را برای منی که هیچگاه قرار نیست سر و کارم به مجلس بخورد، مفید و خواندنی کرده بود. (و این است تفاوت جمهوریت و اسلامیت با سایر حکومت های مرسوم) الحمدلله بابت چنین رهبر فرزانه‌ای... ((:

حیف سر سال نو موقع بحث و جدل نیس🥲🥲

موقعش شد، می‌شنوم (: