یادداشت روانشناس آدمخوار (سهند)

هنر رندانه به تخم گرفتن
برای چه چی
        برای چه چیز هایی در زندگی تره خورد میکنی؟
مارک منسون در این کتاب راجب اولویت ها ، فواید ساده بودن ، قدرت نه گفتن و ... حرف میزنه.
در بیشتر نوشته هام درباره ی کتاب های روانشناسی نکته ای که همیشه ذکر می‌کنم اینه که آیا کتاب حوصله سر بر بود برای یک فردی که کتاب های روانشناسی نمی خونه؟ بزارین بهتون بگم که اگه این کتاب رو بدون سانسور میخونین عمرا با مثال ها و داستانی هایی که مارک تعریف می‌کنه حوصلتون سر بره.
یک انتقاد بزرگ که به خیلی از کتابای روانشناسی میشه( واسه بعضی کتابا واقعا حق دارن) اینه که محتوای کتاب مقداری زرده و این چیزیه که تک و توک راجب این کتاب هم شنیدم ؛ اما بیاین کتاب های روانشناسی رو به چشم یک فرد ببینیم( خب واقعا هم اکثرا یک فرد نوشتتشون) به نظرتون امکان داره کل عقاید و حرفای یک فرد درست باشه؟ طبیعتاً نه!
این کتاب نکته ها و حرف های زیادی برای یاد دادن داره و همینطور نکته و حرفایی برای صرفا شنیدن و رد شدن ، و  این تو هستی که تصمیم میگیری هر نکته ی این کتاب رو در کدوم بخش قرار بدی.
در نهایت این کتاب رو به چه کسانی پیشنهاد می‌کنم ؟ کسانی که از یک قلم رک لذت می‌برند و به شنیدن یک حقیقت تلخ اما سازنده نیاز دارند و کسانی که میخوان خوندن کتابای روانشناسی رو شروع کنن.

یکی از بهتریناست در رشته خودش
نقد شایسته ای بود این نوشته برای این کتاب

منتظر نظرتون بودم.انصافا هم خوب نوشته .رک‌و بی پرده .ادم به جای این که هی  بهش بگن مثبت فکر کن نیاز داره یادبگیره چه طور توی اوج‌بدبختی مثبت فکر کنه.منسن باهات این کار و میکنه.تو‌ی اوج‌بدبختی هات یه روزنه ی امید نشونت میده‌

اول نوشتتون حس قشنگی بهم داد ممنون ازتون.
موافقم کاملا این اثرش باعث شد در اینده سراغ بقیه کتاباش هم برم.