یادداشت مهدی سرکانی
1403/11/12
زیبا مثل نگاه همیشگی ع.ص هرچه کتاب رو به انتها رفت و هرچه بیشتر مستقیما به آیات سوره عصر پرداخت برای من جذاب تر شد. در کل از اون نگاه همیشگی زیبا و نکات زیبایی شناسانه دقیق استاد لذت بردم. اما برای من که طبق معمول شیپورو از تهش زدم قاعدتا جذابیت «حجاب و آزادی روابط» رو نداشت. این کتاب بنظر کمی ساده تر و همه پسندتره و برای شروع شاید خوب باشه. اما بنظرم ع.ص در کمالش نیست. ع.ص در کمالش شاید در همون کتاب حجاب بیشتر پیدا شه. نواندیشی هاش، ساختارشکنیهاش و باسلیقه بودنش رو اونجا بنظرم خیلی بیشتر میشه فهمید. بنظرم اونجاست که از یک مجتهد تیپیکال حوزه میشه یک اندیشمند مهم. ناگفته نماند بخش زیادیش رو صوتی گوش کردم که از بی حوصلگی من بود. صوتیش سه بخش ۲۷ دقیقه ایه کلا. با صدای نجم الدین شریعتی. که بنظر انتخاب خوبیه ولی انگار اولین بارشه می خونه کتاب رو. برا همین شاید حق کلمات رو ادا نکنه که خب مهمه واقعا. سبک نوشتار ع.ص کوتاه و مفیده. برا همین هر کلمه باری داره که باید فهمیدش. اما مجموعا نسبت به صوتی قبلی که از کارای استاد گوش دادم خیلی بهتر بود و با این دقت قابل گوش دادن و لذت بردن هست. رحمت خدا بر این مرد که در زمان خودش درک نشد.