یادداشت راضیه.الف

📌آیا به همه چیز زیادی فکر میکنید؟ احتمالات بعید رو در نظر میگیرید و نگران میشید؟ تپش قلب میگیرید و به خودتون صفات بدی نسبت میدید؟ پس وقتشه با هیولای درونتون آشنا بشید:

هیولا(اضطراب یا حملات اضطراب) مثل یه موجودیه که خودمون ساختیم و درون ما زندگی میکنه. بعضی افراد خیلی بیشتر درگیرش هستن و بعضی ها به سادگی از کنارش گذر میکنن.
نشخوار فکری و فوبیا ها(ترس های خاص) رو درون خودش داره و اگه ما نتونیم درست افکارمون رو کنترل کنیم، زندگی ما رو حسابی تحت الشعاع قرار میده.

این کتاب با تصویرسازی و طنز، نکات مهم مرتبط با هیولا رو گوشزد میکنه. شاید خیلی از مطالبش رو قبلا خونده یا شنیده باشیم، اما جهت یادآوری میتونه کمک کننده باشه:
🟠یادآوریِ اینکه خیلی ها تونستن از هیولا نجات پیدا کنن و قرار نیست از این بیماری بمیریم(دور از جون!)(عینا از کتاب نقل قول کردم خیلی چکشی مطالب رو مطرح کرده😅)،
🟠 اکثر مواقع ترسیدن از خودِ ترس باعث اضطراب میشه(این مورد رو افراد مضطرب کاملا درک میکنن)،
🟠افکار خودمون به علاوه موقعیت های اضطراب آور، باعث سر برآوردن اضطراب میشن پس باید افکار رو به چالش بکشیم
و ....
کتاب،
🟠بر پذیرش(به جای انکار)،
🟠 تنفس شکمی عمیق،
🟠 گذاشتن هیولا توی یه جزیره ذهنی و دور شدن ازش،
🟠و فکر کردن به اینکه اینم میگذره، تاکید میکنه.

راهکار میده، احساسات، افکار و رفتار هایی که ازمون سر میزنه رو  بررسی میکنه.
حجم کمش اون رو به یه مرجع فوری و کاربردی تبدیل کرده.حتی برای اطرافیان افراد مضطرب هم مناسبه و روش هایی برای برخورد صحیح باهاشون ارائه میده.