یادداشت طه
1402/1/28
میناگران گزارشی داستانوار از حشر و نشر چهلروزهی نویسنده با صوفیان طریقت نقشبندی حقانی و مولانا شیخ ناظم حقانی است. اگر میخواهید اندکی با حال و هوای صوفیان آشنا بشوید، کتاب مغتنمی است. شیخ ناظم از مشهورترین مشایخ طریقت نقشبندیه بودند و چند سال پیش به رحمت خدا رفتند. شیخ از سراسر دنیا، از آمریکا و اروپا و آفریقا و ایران و هند و...، مرید داشت. شخصا از مطالعهی کتاب بسیار لذت بردم.
1402/1/28
داستان آشنایی مریدان شیخ ناظم با شیخ بسیار خواندنی است. همچنین داستان سلوک خود شیخ. فایل کتاب هم در تلگرام یافت میشود.
1402/2/1
سلام و وقت بهخیر. یه پرسش داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. از کجا میشه فهمید که زیادی خوندهیم و متورم شدهیم و دچار توهم دانایی؟ از کجا میشه فهمید که کجا اضافه بر نیاز خوندهیم و رودِل کردهیم؟ من پیشتر خیلی خیلی این حرف ر قبول داشتم که اضافه بر نیاز نباید خوند و «آب کم جو، تشنگی آور به دست» ولی وقتی دقیقتر میشم، میبینم اون تجربهٔ تشنگیه، حاصل آبخوردنه. تا وقتی آب نخوردهباشی، نمیفهمی تشنگی یعنی چی... و شاید واقعاً لازم باشه که یهجاهایی آدم خودشو مجبور کنه به پرسیدن، مجبور کنه به دویدن و گشتن، حتی اضافه بر نیاز. البته که کماکان معتقدم اطلاعات ر نباید حمل کرد... اما پرسیدن زیادی و حتی علم زیادی چی؟ تعادل ر چهطور بیابم؟
1402/2/1
ممنون و متشکرم... چهقدر خوبن این آدمها و چهقدر نابن برخی از تجربههای شکستهشدن... دمتون گرم و سرتون خوش. ✨🌺