یادداشت نرگس🐚

نرگس🐚

نرگس🐚

1403/12/19

🧳 این کتاب شامل ۱۵ ناداستان از تجربیات زیسته نویسنده در سفرهایش است. هر کدام در دلش روحیات و اعتقادات نویسنده را به ما نشان می‌دهد.
🧳 از بین این ۱۵ روایت، ۴تایشان را خیلی خیلی دوستداشتم. با خواندنشان هم‌زمان اشک ریختم و خندیدم. (روایت اول، دوم، سوم و دوازدهم). ۲تا از روایت‌ها هم برای بسیار قابل تامل و جالب بودند. دوستدارم بیشتر درموردشان فکر کنم. (روایت دهم و پانزدهم). بقیه را دوست نداشتم.
🧳 قلم نویسنده برایم شیوا دوست‌داشتنی بود.
🧳 بیش‌ از نصف روایت‌های کتاب را دوست نداشتم. چرا؟ شاید  چون سوگیری، زاویه دید و یا اصلا دغدغه نویسنده را نمی‌پسندیدم. روایت‌ها را می‌خواندم چون می‌خواهم جهان را با عینک‌های متعددی ببینم. دوستدارم به POVای‌های متعددی  اجازه بدهم که حرفشان را برایم بزنند. شاید عجیب باشد وقتی می‌گویم با وجود این شیفتگی که نسبت به فرهنگ‌ها و نگاه‌های متفاوت دارم، آدمی نیستم که هر نگاه و حرفی را محترم بشمارم. اهل دعوا گرفتن نیستم. به هر اعتقادی اجازه می‌دهم برایم خودنمایی کند، اما به خودم یاد داده‌ام هر نظر و نگاهی محترم نیست. همین باعث شد روایات را دانه‌دانه بخوانم اما درنهایت از ۹تایشان به هیچ عنوان لذت نبرم. نمی‌دانم چرا این همه حرف زدم و نوشتم‌. می‌توانستم خلاصه بگویم ۹تا روایت را دوست نداشتم. به گمانم دلم برای نوشتن تنگ شده... بگذریم.
🧳 از خانم الیاسی متشکرم. خواندن کتاب‌شان برایم بسیار مفید و تاحدودی لذت‌بخش بود 😊