یادداشت ALL ABOUT SHIN

ALL ABOUT SHIN

ALL ABOUT SHIN

1404/7/7 - 07:48

«سنگدل» برام با یه شروع خیلی بامزه و پرانرژی شروع شد؛ اولش کلی ذوق داشتم که وای چه فضای شادی داره و چه کتاب قشنگیه. ولی راستشو بخواید این حس خیلی زود کم شد. دلم می‌خواست اون حال‌وهوای خوب تا آخرش بمونه، ولی نبود.
دنیاسازی و توصیف‌های کتابم به سلیقهٔ من نبود. حس می‌کردم مدام داره فضا و جزئیات اطراف رو توضیح می‌ده، در حالی که من دوست داشتم بیشتر بره سراغ شخصیت‌ها و اتفاقات اصلی. برای همین برام یه کم کشدار و توضیحی شد.
از همه بدتر اینکه کتاب خودش منو نمی‌کشید سمت خوندن؛ من بودم که زور می‌رفتم بخونمش و تمومش کنم. این حس که یه داستان خودش دستتو بگیره و ببردت جلو اصلاً برام اتفاق نیفتاد.
پایانش هم، مخصوصاً ۴۰ صفحهٔ آخر، واقعاً حس می‌کردم همه چی عجولانه و سرهم‌بندی شده. هر بار می‌خوندم می‌گفتم چرا همچین اتفاق‌های عجیب و بی‌منطقی باید بیفته؟ اصلاً بهم نچسبید.

شاید اگه از اول این‌قدر ترند نشده بودم و توقعم کمتر بود، بیشتر خوشم می‌اومد. ولی با این همه انتظار و هیجان، نتونست اون حسی که می‌خواستم بهم بده.
این فقط تجربهٔ شخصیه منه، ممکنه شماها کاملاً برعکس من خوشتون بیاد ازش. ولی برای من جزو اون کتابایی نشد که پیشنهادش کنم. از ۵ بهش ۱ می‌دم. به نظرم توی این ژانر کتاب‌های خیلی باحال‌تر و پرکشش‌تری هست.